Real Madrid, Bernardo Silva'yı Renklerine Bağladı

Bu kadar futbol takip edip bu kadar bihaber olmak inanılmaz yaw :asd:

istenmiyodu bu adam bazı postlarda

tanrı bizden uzak etsin kazık baskasina girsin minvalinde fikirler mevcuttu diye animsiyorum

ocrinyo dogru 1 hamleyle ise girismis

Bu yönetimin alabileceği en iyi 10 numara Brandt olur

Fazlası hayal gibi

O yüzden Bernardo Bruno Diaz filan sayarken bir ayaklarımız yere bassın

Ben şahsen bizimkilerin teklifte bulunduğuna bile inanmıyorum

Bernardo Silva vasat oyuncu degil ki? Sunu demek istiyorsun galiba, Bernardo Silva'yi belese 31 yasinda degilde iste 24 yasindayken parayi basip almasi gerekir normalde Real gibi bir takimin. O dusunceyi anlarim ama serbest olmasi + takim oyununa katki verecek ve oyun ici farklilik sunabilen oyuncuyu almalarini da anlamak lazim.

Alinabilecek yildiz isim zaten az suan piyasada, almak isteseler bile Real'in sorunu yildiz oyuncudan daha cok takim olamamalari. Bu dogrultuda yapiliyor bazi transferler yani Mourinho'nun kafasina uyan oyunculara bakiyor Perez suan.

İlk paragrafta zaten anlamissin adminim demek istedigimi.. Prime bernardoyu alsa zaten olay olurdu

1781253588611.webp

Taraftarın hepsi isteseydi bu arada real madridi beklemeden bize gelecekti.#TaraftarKapatilsin

Son yaptığım derin analizlerim ve araştırmalarım sonucu ortaya çıkan tablo, Bernardo Silva'nın Yekta Kurtuluş'la aynı seviye olduğuna ulaştım. Yekta'nın en azından aslan dövmesi vardı.

RM’nin yeniden yapılanma yoluna koyulan bir taş olmuş… yaşlı ve temposuz Bernardo bakalım ne kadar fayda sağlar

R.madrid yapılana yapılana saha içinde lider (üst akıl) kalmanıştı kadroda. Saha içi lideri olarak düşünülmüş olabilir, bence bu tarz 1-2 tecrübeli oyuncu olmalı her takımda..

Teknik bir oyuncuya ihtiyaclari vardı ne şuameni , ne valverde , bellingham o isi yapamiyor orta sahada.

Geri
Üst Alt