Real Madrid CF Takip Başlığı

Cevap: # Resmi Real Madrid C.F. Başlığı

Sürekl alıntılıyorum biliyorum ama Zidane deyince akan sular durur. Damardan giriyorsun sürekli. O hareketi falan açıklamaktan öte bu adamın yanında Ronaldo'nun Kaka'nın takıma alınıp Los Galacticos denmesi komedi zaten. Ronaldo'yu, Figo'yu saymıyorum bile.

Koskoca Ronaldo bile dünya kupasını brezilyaya kazandırdıktan sonra dahil olabildi projeye. Yoksa madrid 3 yıldır sakat olan adamı almazdı. Zidane'nin yeri ayrıdır ama Madrid için. Ronaldo sakatlıklarından sonra hiç eskisi gibi olamadı, hayvansı hareketlerini ve gol krallıklarını engellemedi bu durum tabii:D

Ekşide birşey gördüm çok hoşuma gitti;

"Zinedine Zidane bir röportajında kendisine olan hayranlığını(Ronaldo) şu şekilde belirtmiştir: "Oğlumla evin bahçesinde futbol oynarken oğlum ben (Zidane) oluyordu, ben de Ronaldo. En beğendiğimiz futbolcular yani"

galacticos.jpg

Reisler.

:tiphat:

vay be efsane bu takım

Bu sene ki sistemi çok merak ediyorum, Mourinho eğer İnter'de ki sistemi deniyecekse şöyle bir kadro ortaya çıkıyor.

-------------------Casillas--------------------

Ramos-----Carvalho-------Pepe---------Arbeloa

-----------Khedira---------Xabi----------------

--------------------Kaka-----------------------

C.Ronaldo----------Higuain---------------Di Maria

Şu kadroda Lass'da olsa güzel olurdu ama satılıcak deniliyor.

Bu sene güzel takım olacağız, güzel derken Şampiyonlar Ligi'nde süpriz yenilgi yaşamayız ve Barcelona'ya iki maçıda vermeyiz.

Bu sene ki sistemi çok merak ediyorum, Mourinho eğer İnter'de ki sistemi deniyecekse şöyle bir kadro ortaya çıkıyor.

-------------------Casillas--------------------

Ramos-----Carvalho-------Pepe---------Arbeloa

-----------Khedira---------Xabi----------------

------------------Özil-----------------------

C.Ronaldo----------Higuain---------------Di Maria

Şu kadroda Lass'da olsa güzel olurdu ama satılıcak deniliyor.

:tiphat:

barçaya boyun eğeceğiniz bir sezona daha hoşgeldiniz.

Sadece lig başarısı olarak 31 defa Real Madrid üzmüş, bu sene Barcelona şampiyon olursa 21. defa üzmüş olacak ki arada daha 11 yıl sırf lig olarak var. Barcelona'nın Real Madrid'i başarı olarak yakalayabilmesini şuan buraya yazan hiç bir Barcelona sempatizanı göremeyecek, ömürleri yetmeyecek...

Sadece lig başarısı olarak 31 defa Real Madrid üzmüş, bu sene Barcelona şampiyon olursa 21. defa üzmüş olacak ki arada daha 11 yıl sırf lig olarak var. Barcelona'nın Real Madrid'i başarı olarak yakalayabilmesini şuan buraya yazan hiç bir Barcelona sempatizanı göremeyecek, ömürleri yetmeyecek...

.

Öncelikle amacım kimseyi kırmak değil, yanlış anlaşılmasın. Ancak Real Madrid, dünyanın futbol zirvesidir. ManU taraftarıyımdır ancak bu böyledir yani. İspanya'da Real Madrid sempatizanı olurum, çünkü Barcelona; bir futbolcu için tüm haysiyetini ayaklar altına almış bir kulüptür. Teklifi verirsin, kabul edilir edilmez. Abartı bir şekilde tüm futbolcularını tek tek konuşturmanın bir anlamı yok ki !

Barcelona'nın tek olumlu şeyi Messi, ona zaten hepimiz saygılıyız. Top onun ayağındayken futboldan daha bir zevk alıyoruz. Ancak bu Real > Barça gerçeğini değiştirmez. Bu daima böyledir, böyle kalacaktır.

90.jpg

Bu açıklayıcı olur heralde? Bu sene Barca'nın alacağı 2 kupa ve daha fazlası başarı olarak ta Madrid'in önüne geçirir.

Bak bu fotoğraf Real Madrid 'i başarılı yapabilir ancak. Bu kadar yıldızla başarılı olmak için bu fotoğrafı çektirmek lazım. İroni yapmıyorum.

Geri
Üst Alt