Özgür Şener
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 11.059
- 159
- 1.388
Cevap: # Resmi Real Madrid C.F. Başlığı
Hafta sonuna kadar yetiştireceklermiş. Vay be..
Hafta sonuna kadar yetiştireceklermiş. Vay be..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Bu açıklayıcı olur heralde? Bu sene Barca'nın alacağı 2 kupa ve daha fazlası başarı olarak ta Madrid'in önüne geçirir.
Goal.com'da eski haberleri kurcalarken bir habere rastladım. Higuain geçtiğimiz sezon 1.6 milyon euro ücret alıyormuş.Komedi yahu, çocuk Guiza'dan ve Elano'dan az alıyormuş. Aldığı ücret, M.Sarp'ın aldığı ücretle eşdeğer.

Goal.com'da eski haberleri kurcalarken bir habere rastladım. Higuain geçtiğimiz sezon 1.6 milyon euro ücret alıyormuş.Komedi yahu, çocuk Guiza'dan ve Elano'dan az alıyormuş. Aldığı ücret, M.Sarp'ın aldığı ücretle eşdeğer.
2. takımım yıllardır destekliyorum messi nin xavi ve iniesta olmadan bir balon olduğunu cristiano ronaldonun göstermesi için daha kaç gol veya asist yapması gerekecek çok merak ediyorum.Bastır real
Ulan ne komiksiniz ya :lol:[video=youtube;334syIMZAX0]https://www.youtube.com/watch?v=334syIMZAX0[/video]
Bu golü Xavi sayesinde attı değil mi ? Bak ne güzel pas vermiş Xavi o pası vermese atamazdı bu golü![]()
Ulan ne komiksiniz ya :lol:

Böyle bir iki golü var elbet ama messi xavi iniesta olmadan bir hiç koy manu da sırıtır ama cristiano ronaldo gitsin her takımda kral olur![]()
Daha neler görücez Böyle bir iki golü var elbet ama messi xavi iniesta olmadan bir hiç koy manu da sırıtır ama cristiano ronaldo gitsin her takımda kral olur![]()
2. takımım yıllardır destekliyorum messi nin xavi ve iniesta olmadan bir balon olduğunu cristiano ronaldonun göstermesi için daha kaç gol veya asist yapması gerekecek çok merak ediyorum.Bastır real
Böyle bir iki golü var elbet ama messi xavi iniesta olmadan bir hiç koy manu da sırıtır ama cristiano ronaldo gitsin her takımda kral olur![]()
Ne kadar yüzeysel boş yorumlar.Messi'ye balon diyen adamlar ondan bir futbolcu beğenmez Galatasaray'da.Bu mantıklan Türk futbolundan bir şey olmaz.