Real Madrid CF Takip Başlığı

Cevap: # Resmi Real Madrid C.F. Başlığı

Hafta sonuna kadar yetiştireceklermiş. Vay be..

tumblr_kvfwxmyarh1qazh8ro1_500.jpg

[video=youtube;TP4m22ZKW-Q]https://www.youtube.com/watch?v=TP4m22ZKW-Q[/video]

90.jpg

Bu açıklayıcı olur heralde? Bu sene Barca'nın alacağı 2 kupa ve daha fazlası başarı olarak ta Madrid'in önüne geçirir.

Bu yorumu neye göre yaptın allah aşkına senin mantığınla 4 tane uefa kupası olan bi takım 3 tane Şampiyonlar Ligi şampiyonlugu olan takımdan büyüktür. Yada diyelim 16 tane türkiye kupası olan bi takım 10 lig şampiyonluğu olan bi takımdan büyük mü oluyo bu durumda ? Çok saçma bişey yazmışsın Arada 6 şampiyonlar Ligi kupası 11 de lig şampiyonluğu farkı var diğer kupalar önemsizdir bu takımlar için sen kupaların isimlerine bakmadan aldığı kupaları toplamıssın resmen

Cristiano+Ronaldo+Real+Madrid+v+Deportivo+GL2gLRBoPycl.jpg

Maçtan ufak bir kare. :)

Goal.com'da eski haberleri kurcalarken bir habere rastladım. Higuain geçtiğimiz sezon 1.6 milyon euro ücret alıyormuş. :D Komedi yahu, çocuk Guiza'dan ve Elano'dan az alıyormuş. Aldığı ücret, M.Sarp'ın aldığı ücretle eşdeğer.

Goal.com'da eski haberleri kurcalarken bir habere rastladım. Higuain geçtiğimiz sezon 1.6 milyon euro ücret alıyormuş. :D Komedi yahu, çocuk Guiza'dan ve Elano'dan az alıyormuş. Aldığı ücret, M.Sarp'ın aldığı ücretle eşdeğer.

Geçen kim diyordu, Higuain Bank Asya ligi kalitesinde bir adam, Real'de nasıl oynuyor anlamış değilim diye. :D Belki ondan veriyorlardır az para. :asd:

:eek:

Real Madrid and others...

Zamanında ki kurduğu kadrosu, bir daha kolay kolay asla kurulamayacak bir kadrodur.

David Beckham

Luis Figo

Zidane

Raul

Ronaldo

2. takımım yıllardır destekliyorum messi nin xavi ve iniesta olmadan bir balon olduğunu cristiano ronaldonun göstermesi için daha kaç gol veya asist yapması gerekecek çok merak ediyorum. :asd: Bastır real

2. takımım yıllardır destekliyorum messi nin xavi ve iniesta olmadan bir balon olduğunu cristiano ronaldonun göstermesi için daha kaç gol veya asist yapması gerekecek çok merak ediyorum. :asd: Bastır real

[video=youtube;334syIMZAX0]https://www.youtube.com/watch?v=334syIMZAX0[/video]

Bu golü Xavi sayesinde attı değil mi ? Bak ne güzel pas vermiş Xavi o pası vermese atamazdı bu golü :asd: :asd: Ulan ne komiksiniz ya :lol:

[video=youtube;334syIMZAX0]https://www.youtube.com/watch?v=334syIMZAX0[/video]

Bu golü Xavi sayesinde attı değil mi ? Bak ne güzel pas vermiş Xavi o pası vermese atamazdı bu golü :asd: :asd: Ulan ne komiksiniz ya :lol:

Böyle bir iki golü var elbet ama messi xavi iniesta olmadan bir hiç koy manu da sırıtır ama cristiano ronaldo gitsin her takımda kral olur:asd:

Böyle bir iki golü var elbet ama messi xavi iniesta olmadan bir hiç koy manu da sırıtır ama cristiano ronaldo gitsin her takımda kral olur:asd:

Messi ManU'da sırıtırmış :asd: Daha neler görücez

Tam tersi ManU sırıtır :lol:

Nasıl Ronaldo Messi ile kıyaslanacak seviyede değil demek yanlış ise bu tezde yanlış.Tamam Xavi-İniesta Messi'nin performansını baya arttıyor ama adamda da saf yetenek var.

Ne kadar yüzeysel boş yorumlar.Messi'ye balon diyen adamlar ondan bir futbolcu beğenmez Galatasaray'da.Bu mantıklan Türk futbolundan bir şey olmaz.

Doğru mu okuyorum lan inme inecek şimdi.

:haha:

Ne kadar yüzeysel boş yorumlar.Messi'ye balon diyen adamlar ondan bir futbolcu beğenmez Galatasaray'da.Bu mantıklan Türk futbolundan bir şey olmaz.

Burda yazdığım şeylerin mübalağa olduğu herhalde anlaşılmıştır. Senin anlamamanı ise normal karşılıyorum. Reale sempatisi olan birisi olarak messiye b.k atmak sempatizanlığımdan herhalde. Messi real madride gelsin baş tacı yaparım. Ama bunu burda illa açıklatacağınıza sohbetin keyfini çıkarsaydınız şimdi daha da eğlenceli olacaktı

Mourinho bombaladı yine.

Geri
Üst Alt