Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
buyuk maclarda cuvallayan ancelotti hiyari istifa artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buyuk maclarda cuvallayan ancelotti hiyari istifa artik
Bale sığırı manuyla anlaşmış. Guzell
Bale out reus in
Ancelotti out kloop in
Aguero da sart
Tapatalk
Ancelotti ile Mourinho'yu topa dizen camia Klopp'a hiç sabretmez. Şu an Real'in başına geçebilecek bir hoca yok açıkçası kim gelecek bayağı merak ediyorum. Zidane sürprizi yapılır mı acaba diye düşünüyorum ama çok zor.
Zidane sürprizi yapmazlar herhalde durduk yere kulübün en sevilen isimlerinden birinin olası bi kötü performansta tepki görmesini istemezler gibi.Ancelotti ile Mourinho'yu topa dizen camia Klopp'a hiç sabretmez. Şu an Real'in başına geçebilecek bir hoca yok açıkçası kim gelecek bayağı merak ediyorum. Zidane sürprizi yapılır mı acaba diye düşünüyorum ama çok zor.
Bilmiyorum Klopp biraz daha orta takımların büyük hocası olabilir bana kalırsa.sifirdan alip gelistirmeyecek ki. mevcut iyi kadroyu oynattiracak. o yuzden zaman istememeli de zaten kisa sureli alisma evresi haric.
Realin kupa kazanamadan kapattigi her sezon basarisizliktir ki bunu gelecek olan hoca da biliyor.
Zidane aslinda olabilme ihtimali yuksek lakin kumar olur gibi sanki.
su an mevcut hocalardan gelebilecek kloop var, city pellegriniyi sutlar onu da real almaz gibi bi daha.
Zidane sürprizi yapmazlar herhalde durduk yere kulübün en sevilen isimlerinden birinin olası bi kötü performansta tepki görmesini istemezler gibi.
Ancelotti bence bunlara gayet uygun. Sakatlıklar olmasa bu kadar kötü olmazlardı, seneye reklam transferi yerine gerekli transferleri yaparlarsa sağlam olurlar yine. Kroos mesela benim çok beğendiğim bi oyuncu ama şu takım için çok lüks çünkü müthiş pasları hariç öne çıkan özellikleri yok dribbling gibi. Şutları var gerçi de çok geride durduğu için de bu özelliği ön plana çıkmıyor.
Real Madrid:
1x La Liga in the last 7 years
1x UCL in the last 12 years
Total money spent: £1 billion.