Real Madrid CF Takip Başlığı

juv.jpg

Bale sığırı manuyla anlaşmış. Guzell

Bale out reus in
Ancelotti out kloop in
Aguero da sart

Tapatalk

Ancelotti ile Mourinho'yu topa dizen camia Klopp'a hiç sabretmez. Şu an Real'in başına geçebilecek bir hoca yok açıkçası kim gelecek bayağı merak ediyorum. Zidane sürprizi yapılır mı acaba diye düşünüyorum ama çok zor.

Ancelotti ile Mourinho'yu topa dizen camia Klopp'a hiç sabretmez. Şu an Real'in başına geçebilecek bir hoca yok açıkçası kim gelecek bayağı merak ediyorum. Zidane sürprizi yapılır mı acaba diye düşünüyorum ama çok zor.

sifirdan alip gelistirmeyecek ki. mevcut iyi kadroyu oynattiracak. o yuzden zaman istememeli de zaten kisa sureli alisma evresi haric.
Realin kupa kazanamadan kapattigi her sezon basarisizliktir ki bunu gelecek olan hoca da biliyor.

Zidane aslinda olabilme ihtimali yuksek lakin kumar olur gibi sanki.

su an mevcut hocalardan gelebilecek kloop var, city pellegriniyi sutlar onu da real almaz gibi bi daha.

Zidane sürprizi yapmazlar herhalde durduk yere kulübün en sevilen isimlerinden birinin olası bi kötü performansta tepki görmesini istemezler gibi.

Ancelotti bence bunlara gayet uygun. Sakatlıklar olmasa bu kadar kötü olmazlardı, seneye reklam transferi yerine gerekli transferleri yaparlarsa sağlam olurlar yine. Kroos mesela benim çok beğendiğim bi oyuncu ama şu takım için çok lüks çünkü müthiş pasları hariç öne çıkan özellikleri yok dribbling gibi. Şutları var gerçi de çok geride durduğu için de bu özelliği ön plana çıkmıyor.

sifirdan alip gelistirmeyecek ki. mevcut iyi kadroyu oynattiracak. o yuzden zaman istememeli de zaten kisa sureli alisma evresi haric.
Realin kupa kazanamadan kapattigi her sezon basarisizliktir ki bunu gelecek olan hoca da biliyor.

Zidane aslinda olabilme ihtimali yuksek lakin kumar olur gibi sanki.

su an mevcut hocalardan gelebilecek kloop var, city pellegriniyi sutlar onu da real almaz gibi bi daha.
Bilmiyorum Klopp biraz daha orta takımların büyük hocası olabilir bana kalırsa.

Takımın isminin altında eziliyor hocalar, Mourinho bile bunu yaşadıysa Klopp hiç kaldıramaz süreci.
Zidane sürprizi yapmazlar herhalde durduk yere kulübün en sevilen isimlerinden birinin olası bi kötü performansta tepki görmesini istemezler gibi.

Ancelotti bence bunlara gayet uygun. Sakatlıklar olmasa bu kadar kötü olmazlardı, seneye reklam transferi yerine gerekli transferleri yaparlarsa sağlam olurlar yine. Kroos mesela benim çok beğendiğim bi oyuncu ama şu takım için çok lüks çünkü müthiş pasları hariç öne çıkan özellikleri yok dribbling gibi. Şutları var gerçi de çok geride durduğu için de bu özelliği ön plana çıkmıyor.

Ancelotti bence de uygun ama işte başkan odaklı bir takım Real de. Ancelotti de belki de kendi yapamadığı transfer tercihleri yüzünden kovulacak. James mesela ne kadar iyi oynarsa oynasın yanlış bir transferdi bu sene.

Bu arada Real son yıllarda 3-4 tane kupa kazandı fazla değil hani her sezon sürekli kupa alıyor olsalar neyse diyeceğim kupa kazanamadı yolladılar falan ama öyle bir durum da yok.

Ancelotti büyük maçlari yenemedigi müddetçe kalmanin pek bir anlami yok.

Atleticoya karsi çok yenildi.

Bu Barçayi durduracak gücü de yok.

Real Madrid:

1x La Liga in the last 7 years
1x UCL in the last 12 years

Total money spent: £1 billion.

Real Madrid, De Gea için 20m€+Coentrão'yu teklif edecekmiş.

Real Madrid:

1x La Liga in the last 7 years
1x UCL in the last 12 years

Total money spent: £1 billion.

Sanki Barcelona para harcamıyor :D Real 1 milyar euro harcadıysa, Barcelona'da 10 yılda en az 600-700 milyon euro harcamıştır. Neymar, Suarez, Fabregas bunlar bedava mı?

Geri
Üst Alt