Real Madrid CF Takip Başlığı

Icardi real capinda adam degil yaw yuz kere soyledim :D Neymar, cavaniyi dehleyin demis. Perez baskanimiz icin kolay bir transfer olur.
Piyasada alinabilecek forvet sayisi az ondandir. Oyle her adama 200m + veremez Real bile olsa bu kulup.

Cavani yakisir bence de ama o da 31 yasinda oldugu icin Real boyle bir transfere kalkisir mi bilemiyorum.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bale nin sakatlik sorunlari olmasa aslinda at gibi futbolcu.

Real de 190 macta 150 gol & asisti mi ne vardi gecen bakmistim.

Herkes birini getirmiş de bence hazardı alacakları bile şüpheli, Şuan süperstar transferine uygun domino etkisi yaratacak bir konjonktür yok avrupa transfer piyasasında. Devre arasına kalır Ronaldo'nun yerini doldurma işi. Forvette ki nicelik eksiğini doldurmak için Cavani hamlesi yapabilirler.

Real Madrid'in neden Courtuis'yı istediğini anlamıyorum. Navas bence Real için harika kaleci. Navas belki inanılmaz fizikli değil ama atletik bir kaleci.

Hücum oynayan takımlarda bence fizikten çok atletizm önemli. Bire bire çok kalabilirsin. Navas bire birde çok iyi.

Ronaldo'nun yerine hazard'i almak son derece yanlis bir hamle olur

Hazard hic bir zaman golcü bir kanat oyuncusu olmadi,27 yasindan sonra da olacagini zannetmiyorum

Alinacak oyuncu'nun Ronaldo kadar katki yapmasini kimse beklemiyor zaten ama en azindan ortalama 20 gol atan bir oyuncu bulmalari gerekiyor
Hazard İspanya'da gol asist olarak 50 gollük katkıya çıkabilir.

Chelsea gibi yıllardır savunma oynayan takımda dahi sivrildi.

Bu arada Bale için kariyer sezonu olabilir bu sene sakatlık yaşamazsa.

Harry Kane yakışıklı adam tam Reallik topçu yakışır aslında
Overrated

-------------------------Courtois----------------------------
Carvajal-------Ramos-----------Varane----------Marcelo
-------------------------Kroos-----------------------------
---------------------SMS-------Modric-------------------
Bale---------------------Mbappe------------------Asensio

Güzel 11 olurdu aslinda. Bence Bale FW oynayacak Kanatlar da Asensio +Isco/Hazard

SON DAKIKA | Real Madrid Başkanı Florentino Perez: "Takımı güçlendirmek zorundayız. Bu kadro, büyük isimlerle güçlenecek."

@Murat Kara

Piyasa karışacak vaziyet alın

Real Madrid Başkanı Florentino Perez: "Takımı güçlendirmek zorundayız. Bu kadro, büyük isimlerle güçlenecek."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Real Madrid, yeni transferi Alvaro Odriozola'yı basına tanıttı.

DiY_UW3XUAEIAJE.jpg

Geri
Üst Alt