- 8 Temmuz 2015
- 35.789
- 70.634
- 3.893
Bu adamın akıbeti nolacak merak ediyorum doğrusuIste futboldan anlayan bir üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamın akıbeti nolacak merak ediyorum doğrusuIste futboldan anlayan bir üye
Icardi real capinda adam degil yaw yuz kere soyledimCavani + Hazard + Courtois mi yoksa Cavani yerine Icardi mi?
Piyasada alinabilecek forvet sayisi az ondandir. Oyle her adama 200m + veremez Real bile olsa bu kulup.Icardi real capinda adam degil yaw yuz kere soyledimNeymar, cavaniyi dehleyin demis. Perez baskanimiz icin kolay bir transfer olur.
Bale nin sakatlik sorunlari olmasa aslinda at gibi futbolcu.
Real de 190 macta 150 gol & asisti mi ne vardi gecen bakmistim.
Bale nin sakatlik sorunlari olmasa aslinda at gibi futbolcu.
Real de 190 macta 150 gol & asisti mi ne vardi gecen bakmistim.
Yani yanlış hatırlamıyormuşum, sayılar aşağı yukarı doğru kalmış aklımda189 maç 88 gol 57 asist
Yani yanlış hatırlamıyormuşum, sayılar aşağı yukarı doğru kalmış aklımda
sent via GSC
Evet manyak bir istatistik. Herif girer girmez gol/asist yapıyor.189 maçta 145 gollük katkı yapmış çoğunda yedek olduğunu düşünürsek muazzam rakam
Hazard İspanya'da gol asist olarak 50 gollük katkıya çıkabilir.Ronaldo'nun yerine hazard'i almak son derece yanlis bir hamle olur
Hazard hic bir zaman golcü bir kanat oyuncusu olmadi,27 yasindan sonra da olacagini zannetmiyorum
Alinacak oyuncu'nun Ronaldo kadar katki yapmasini kimse beklemiyor zaten ama en azindan ortalama 20 gol atan bir oyuncu bulmalari gerekiyor
OverratedHarry Kane yakışıklı adam tam Reallik topçu yakışır aslında