- 16 Haziran 2010
- 203.990
- 156.043
- 6.838
Bugun Ancelotti ile anlasildi ve sezon sonu yollar resmi olarak ayrilacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YapmaaBugun Ancelotti ile anlasildi ve sezon sonu yollar resmi olarak ayrilacak.
Kaynak Yakup Ulucan herhaldeBİLGİ: Perez, Okan Buruk'un durumunu sordu.
Kaynak Yakup Ulucan herhalde
Duran toplari iyi kullaniyor ve ofansif katkisi da cok iyi, defansif acidan ama sorunlu bir oyuncu yani Carvajal gibi defans katkisi veremez zaten.Trent bedava olunca kimse ses etmez ama Real'e uyacak bir topcu degil .. Carvajal saglam donebilirse formayi vermez
Duran toplari iyi kullaniyor ve ofansif katkisi da cok iyi, defansif acidan ama sorunlu bir oyuncu yani Carvajal gibi defans katkisi veremez zaten.
Ben sahsen Pedro Porro'yu alirdim hem Ispanyol olmasi hem daha dengeli bir oyuncu oldugundan ama free Trent Alexander'i kaptirmayalim demis Perez.Gecen yil sicti sivadi bunu merkeze falan cekip 17 yasinda cocugu oynattilar bir ara ..
Zaaflari disinda da Real'in havasina ayak uyduramayacagini dusunuyorum misal Marcelo da defansif olarak cok iyi degildi ama yuruyen Real Madrid gibiydi bu adamda oyle bir isik yok..
Jonathan Tah united ilgileniyor ama ben olsam beleşe yedeğe alırdım.Sag sol bek, ust seviye bi stoper, 2 orta saha ve forvete ihtiyaclari var.
Ben sahsen Pedro Porro'yu alirdim hem Ispanyol olmasi hem daha dengeli bir oyuncu oldugundan ama free Trent Alexander'i kaptirmayalim demis Perez.
Zaten listelerinde sunlar var:Sag sol bek, ust seviye bi stoper, 2 orta saha ve forvete ihtiyaclari var.