Real Madrid CF Takip Başlığı

1746460997750.webp

BİLGİ: Perez, Okan Buruk'un durumunu sordu.

Okan hocam reale avrupada başarıyı garanti eder.

Trent bedava olunca kimse ses etmez ama Real'e uyacak bir topcu degil .. Carvajal saglam donebilirse formayi vermez
Duran toplari iyi kullaniyor ve ofansif katkisi da cok iyi, defansif acidan ama sorunlu bir oyuncu yani Carvajal gibi defans katkisi veremez zaten.

Carvajal çok ciddi sakatlık yaşadı tekrar dönüpte aynı performası vermesi beklenemez. bek pozisyonunda atletizm çok önemlidir tercübe tek başına işe yaramaz. hele hele real madrid gibi bir takımda

Duran toplari iyi kullaniyor ve ofansif katkisi da cok iyi, defansif acidan ama sorunlu bir oyuncu yani Carvajal gibi defans katkisi veremez zaten.

Gecen yil sicti sivadi bunu merkeze falan cekip 17 yasinda cocugu oynattilar bir ara ..
Zaaflari disinda da Real'in havasina ayak uyduramayacagini dusunuyorum misal Marcelo da defansif olarak cok iyi degildi ama yuruyen Real Madrid gibiydi bu adamda oyle bir isik yok..

Gecen yil sicti sivadi bunu merkeze falan cekip 17 yasinda cocugu oynattilar bir ara ..
Zaaflari disinda da Real'in havasina ayak uyduramayacagini dusunuyorum misal Marcelo da defansif olarak cok iyi degildi ama yuruyen Real Madrid gibiydi bu adamda oyle bir isik yok..
Ben sahsen Pedro Porro'yu alirdim hem Ispanyol olmasi hem daha dengeli bir oyuncu oldugundan ama free Trent Alexander'i kaptirmayalim demis Perez.

Sag sol bek, ust seviye bi stoper, 2 orta saha ve forvete ihtiyaclari var.
Zaten listelerinde sunlar var:

Nuno Mendes
Miguel Gutierrez
William Saliba
Dean Huijsen
Trent Alexander-Arnold ✅
Alexis Mac Allister
Tijjani Reijnders
Martin Zubimendi
Florian Wirtz

Tabi suanki futbol departmani bunlarin bir kismini almaya dusunurmus, yarin Xabi Alonso gelirse ne olur bilemem o daha cok Ispanyol oyuncular isteyebilir.

Xabi Alonso Real Madride gelirim ama tek şartım eski öğrencimi isterim demiş. >> Jonathan Tah

Geri
Üst Alt