Real Madrid CF Takip Başlığı

Cevap: # Official Real Madrid C.F. Başlığı

İlginç doğrusu. Baros konusunda bu işin sana göresi bana göresi mi var diyen, sencesi bencesi olmaz diyen vatandaş gelmiş burada; ben istediğimi yazarım, ben böyle düşünüyorum, bence böyle, seni ilgilendirmez gibi laflar etmiş.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Sevgiler.

Evet daha futbolcu ve futbol takımı arasındaki farkı bile idrak edemeyen bir insanla muhattap olmak zorunda kalıyorum maalesef.Bu Real Madrid takımı bireysel becerilere dayalı futbol oynuyor değil mi?Ve ben de bu anlayışı sevmiyorum.Marsilya maçındaki futbolu da beğenmedim.Real'in oynadığı futbolun sencesi bencesi olabilir.Senin göz zevkine hitap ediyor benimkine etmiyor.Ama bu futbolcular için geçerli değil.Misal sen Baros kötü futbolcudur diyemezsin.Ha oynadığı oyunu beğenmeyebilirsin,göz zevkine hitap etmiyor olabilir ama senin bu düşüncen onu kötü futbolcu yapmaz.Ben Real Madrid kötü takımdır demiyorum ,sadece oynadığı futbol hoşuma gitmiyor diyorum.Ha bu arada mümkünse bir daha tek bir mesajımı alıntılama.Kişisel olarak saldırdığın için insanda küfür etme dürtüsü uyandırıyorsun.Senin gibi birisi yüzünden ceza almak da istemiyorum.Onun için beni sana cevap vermek zorunda bırakma.

Evet daha futbolcu ve futbol takımı arasındaki farkı bile idrak edemeyen bir insanla muhattap olmak zorunda kalıyorum maalesef.Bu Real Madrid takımı bireysel becerilere dayalı futbol oynuyor değil mi?Ve ben de bu anlayışı sevmiyorum.Marsilya maçındaki futbolu da beğenmedim.Real'in oynadığı futbolun sencesi bencesi olabilir.Senin göz zevkine hitap ediyor benimkine etmiyor.Ama bu futbolcular için geçerli değil.Misal sen Baros kötü futbolcudur diyemezsin.Ha oynadığı oyunu beğenmeyebilirsin,göz zevkine hitap etmiyor olabilir ama senin bu düşüncen onu kötü futbolcu yapmaz.Ben Real Madrid kötü takımdır demiyorum ,sadece oynadığı futbol hoşuma gitmiyor diyorum.Ha bu arada mümkünse bir daha tek bir mesajımı alıntılama.Kişisel olarak saldırdığın için insanda küfür etme dürtüsü uyandırıyorsun.Senin gibi birisi yüzünden ceza almak da istemiyorum.Onun için beni sana cevap vermek zorunda bırakma.

Futbolcu da futbol takımı da futbol oynar. Sen önce bunu idrak et.

Ben Baros'a kötü futbolcu demediğim halde sen bana demedik laf bırakmadın.

Şimdi o yazdıklarını okudum da hangi küfürü ediceğimi şaşırdım ve sonuç olarak küfür edemedim. Ceza almak istemiyorum senin gibi birisi yüzünden.

Ben Barosu stil olarak beğenmiyorum tıpkı senin Reali beğenmediğin gibi ve tıpkı senin Reali eleştirdiğin gibi ben de Barosu eleştirdim.

Şapkayı önüne koyup bir düşün. Bir yerlerde hata yaptın, bunu kendin idrak et.

Futbolcu da futbol takımı da futbol oynar. Sen önce bunu idrak et.

Ben Baros'a kötü futbolcu demediğim halde sen bana demedik laf bırakmadın.

Şimdi o yazdıklarını okudum da hangi küfürü ediceğimi şaşırdım ve sonuç olarak küfür edemedim. Ceza almak istemiyorum senin gibi birisi yüzünden.

Ben Barosu stil olarak beğenmiyorum tıpkı senin Reali beğenmediğin gibi ve tıpkı senin Reali eleştirdiğin gibi ben de Barosu eleştirdim.

Şapkayı önüne koyup bir düşün. Bir yerlerde hata yaptın, bunu kendin idrak et.

Anlama güçlüğü mü var sende?Alıntı yapma benden.;)Ayrıca burası yeri değil hem de şu konuyla alakası yok.Benimle derdin filan varsa özel mesaj yolla burayı kirletme.

bu gece futbola doyarız inş. sevilla - r.madrid maçı zevkli geçer, tahminimce sevilla yenilmez en kötü berabere kalır

Navas atti, 1-0, kafayi cakti. Su Sevilla'ya hasta oluyorum arkadas.

sevilla: 2 - r.madrid: 1 son dakikalar

Madrid in de serisi bitti...

madridin defansi da bizim defansdan asagi degil her mac bizim gibi tonla pozisyon veriyorlar

Ama bizde Rıjkaard var ;)

Ronaldosuz real baya zorlanacak gibi.

Ay, ayol Real Madrid, Real Madrid.. :D

Şaka şaka, Madridciler provoke olmasın. Ronaldo ve Kaka'yı severiz fakat Xavi, Iniesta, Puyol, Pep, Rijkaard sevgileri daha ağır basıyor. :D

ilk yarıyı Madrid 3-1 önde kapattı

ve yeni bir yıldız geliyor

29458_news.jpg

Esteban Grenero döktürüyor

Okan senin işin gücün yok başlık açıyorsun bir de Juventus başlığı açsana:)

Real Madrid taraftarı olduğum için Madrid ile bu kadar ilgiliyim

Juventusu izliyemedim Fiorentina karşısında

Ama Diego bekleneni veremedi gibi görünüyor bu sezon

Diego falan bizim topçumuz değil ya...

4-2

Higuen çok klas bir gol attı

Geri
Üst Alt