Real Madrid CF Takip Başlığı

Cevap: # Official Real Madrid C.F. Başlığı

En büyük "BARÇA" deyip kaçıyorum bu topic ten :D

Bugün ilk kez sağlam bir takıma karşı mücadele verecekler.Görelim bakalım Marsilya karşısında neler yapacak Real...

marsilyadan sürpriz bekliyorum

Forza Real Madrid !!!

Evet Kaka ve Ronaldonun şovuyla coştuk

Sanırım hala ciddi bir rakiple karşılaşmadık İnan Bey:o

Maçın özetini izledim de coşmuş bir Madrid göremedim.Çok iyi filan oynamamış Madrid.Real bulduğu pozisyonları atmış fakat Marsilya atamamış Niang'ın beceriksizliği yüzünden.Şu futbolla övüneceksen sana söyleyecek laf kalmıyor.:tiphat:

Maçın özetini izledim de coşmuş bir Madrid göremedim.Çok iyi filan oynamamış Madrid.Real bulduğu pozisyonları atmış fakat Marsilya atamamış Niang'ın beceriksizliği yüzünden.Şu futbolla övüneceksen sana söyleyecek laf kalmıyor.:tiphat:

Senin ciddi dediğin takımı 3-0 yendi maçı izleseydin daha da fazlası olabilirdi son dakiklarda higuin okadar kaçırmasaydı.Daha ne yapması lazım sence ?

Los Galacticos Volume 2.

Şampiyonlar Ligi Kupası 8 yıl sonra Madride gelebilir.

Senin ciddi dediğin takımı 3-0 yendi maçı izleseydin daha da fazlası olabilirdi son dakiklarda higuin okadar kaçırmasaydı.Daha ne yapması lazım sence ?

Arkadaşım anlatamıyorum galiba.Neden yazdıklarıma okumadan cevap veriyorsun ki?Takım olamamış Real Madrid diyorum.Yıldızlarının ayağına bakıyor.Bu oyun da beni tatmin etmiyor.İki takım da golller kaçırmış Real atabilmiş,Marsilya atamamış diyorum sen Higuain kaçırdı diyorsun bana.Ben Real pozisyona girememiş mi demişim?Hayır.Pozisyona giriyorlar fakat sadece yıldızlarının becerisiyle girebiliyorlar,takım oyunu oynayarak değil.

Ben macın büyük bölümünü canlı izledim ve Real öyle senin bahsettigin gibi aman aman futbol oynamadı, hatta Mandanda aptalı öyle komik bir gol yedi ki daha sonrasında penaltı ve kırmızı kart gelince toparlayamadılar..

İlk gole kadar da Marsilya gayet rahat bir futbol oynadı hele Niang %100 lük pozisyonu kacırınca Barnebau'dan galip dönmek imkansızlaştı..

Macta rakip 10 kişi kaldıktan sonra çok pozisyona girdiler hem de 2-0 dan sonra o işi Bjk bile yapabilir şu durumda olmasına ragmen...

Maç özeti izleyip te burada ahkam kesme istersen.Bi kaç mesaj önce ciddi rakip diyordun.Eğer madrid takılsaydı ben demiştim diyecektin.Ama sen şimdi bambaşka şeyler söylüyorsun.Neymiş Madrid takım oyunu oynamıyormuş.benzema kaleci ile karşı karşı iken ronaldoya verdi,ronaldo penaltıyı kakaya bıraktı.Senin takım oyunu dediğin barça stili ise şu an onu yapması çok erken.Allah aşkına bana şimdi bambaşka cevaplar yazma.

Hakan benim son 2 maçını izledigim Real Madrid, Barça gibi futbol oynayamaz o potansiyel yok, başka tarz futbol oynamak zorundalar cünkü oyuncu yapısı Barça'nın ki gibi degil.Birçok macı kazanırlar hatta günlerinde olursalar da Barçayı da yenebilirler ama hep oyuncu performanslarına bakar iş..Çok uzun bir süre lazım o seviyeye gelmeleri için..Ama onlar için iyi olan bir Benzema bir Ronaldo çözüyorlar olayı şimdilik..

Hakan benim son 2 maçını izledigim Real Madrid, Barça gibi futbol oynayamaz o potansiyel yok, başka tarz futbol oynamak zorundalar cünkü oyuncu yapısı Barça'nın ki gibi degil.Birçok macı kazanırlar hatta günlerinde olursalar da Barçayı da yenebilirler ama hep oyuncu performanslarına bakar iş..Çok uzun bir süre lazım o seviyeye gelmeleri için..Ama onlar için iyi olan bir Benzema bir Ronaldo çözüyorlar olayı şimdilik..

Evet üstat haklı olabilirsin.Çünkü takım yeni bir takım

Maç özeti izleyip te burada ahkam kesme istersen.Bi kaç mesaj önce ciddi rakip diyordun.Eğer madrid takılsaydı ben demiştim diyecektin.Ama sen şimdi bambaşka şeyler söylüyorsun.Neymiş Madrid takım oyunu oynamıyormuş.benzema kaleci ile karşı karşı iken ronaldoya verdi,ronaldo penaltıyı kakaya bıraktı.Senin takım oyunu dediğin barça stili ise şu an onu yapması çok erken.Allah aşkına bana şimdi bambaşka cevaplar yazma.

Ahkam kesmiyorum,özeti izledim ve görüşlerimi belirttim.Seni ilgilendirmez nasıl düşündüğüm.Senin futbol anlayışına uyabilir ama ben beğenmiyorum.Ciddi rakip diyordum ve hala aynı şekilde düşünüyorum.Sanki en başından ciddi rakip demişim sonra ciddi rakip değiller ondan Real yendi demişim gibi konuşma.Bu kadar zoruna gitmesin bu arada herkes beğenmek zorunda değil Rael'in futbolunu.Real ile ilgili olumsuz görüş belirttiğim her mesaja cevap yetiştirme zorunluluğun da yok.Beğenmezsen okumazsın bu kadar basit.Bireysel becerilere dayalı oyun oynayan takımları beğenmiyorum arkadaşım daha nasıl açıklayabilirim?Evet Marsilya güçlü bir takım ama Hüseyin arkadaşım açıklamış işte nasıl kazandığını Real Madrid'in.

ronaldo_forma_arkadan.jpg

Ronaldo Sevilla Maçında Yok!

Real Madrid'te sakatlığı devam eden Cristiano Ronaldo, Sevilla maçı kadrosuna alınmadı.

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo; 'Los Galasticos'un Sevilla'yla oynayacağı karşılaşmada ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek.

Başarılı oyuncu her ne kadar karşılaşmada forma giyeceğini söylesede, başkent ekibinin teknik patronu Manuel Pellegrini riske girmedi ve yıldız oyuncusunu kadroya almadı.

Ronaldo, Real Madrid'in çarşamba günü Marsilya'yla oynanan karşılaşma esnasında ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle oyunda çıkmak zorunda kalmıştı. Portekizli bu maçta Fransız ekibin ağlarını iki defa sarsmıştı.

Öte yandan 'Beyaz Şimşekler'de Lassana Diarra , Fernando Gago, Ruud van Nistelrooy ve Alvaro Arbeloa yaşadıkları sakatlık sorunları nedeniyle Sevilla mücadelesinde forma giymeyecekler.

Ajansspor

Ahkam kesmiyorum,özeti izledim ve görüşlerimi belirttim.Seni ilgilendirmez nasıl düşündüğüm.Senin futbol anlayışına uyabilir ama ben beğenmiyorum.Ciddi rakip diyordum ve hala aynı şekilde düşünüyorum.Sanki en başından ciddi rakip demişim sonra ciddi rakip değiller ondan Real yendi demişim gibi konuşma.Bu kadar zoruna gitmesin bu arada herkes beğenmek zorunda değil Rael'in futbolunu.Real ile ilgili olumsuz görüş belirttiğim her mesaja cevap yetiştirme zorunluluğun da yok.Beğenmezsen okumazsın bu kadar basit.Bireysel becerilere dayalı oyun oynayan takımları beğenmiyorum arkadaşım daha nasıl açıklayabilirim?Evet Marsilya güçlü bir takım ama Hüseyin arkadaşım açıklamış işte nasıl kazandığını Real Madrid'in.

Bu işin sana göresi bana göresi mi var?Bir futbolcu iyi futbolcuysa iyi futbolcudur.

İlginç doğrusu. Baros konusunda bu işin sana göresi bana göresi mi var diyen, sencesi bencesi olmaz diyen vatandaş gelmiş burada; ben istediğimi yazarım, ben böyle düşünüyorum, bence böyle, seni ilgilendirmez gibi laflar etmiş.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Sevgiler.

Geri
Üst Alt