Yusuf Atessonmez
Sarı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 936
- 0
- 1.286
Cevap: # Official Real Madrid C.F. Başlığı
En büyük "BARÇA" deyip kaçıyorum bu topic ten
En büyük "BARÇA" deyip kaçıyorum bu topic ten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün ilk kez sağlam bir takıma karşı mücadele verecekler.Görelim bakalım Marsilya karşısında neler yapacak Real...
Maç kaçta? İzleyelim bari.

21:45 Osman abi.![]()
Bugün ilk kez sağlam bir takıma karşı mücadele verecekler.Görelim bakalım Marsilya karşısında neler yapacak Real...
Evet Kaka ve Ronaldonun şovuyla coştuk
Sanırım hala ciddi bir rakiple karşılaşmadık İnan Bey![]()
Maçın özetini izledim de coşmuş bir Madrid göremedim.Çok iyi filan oynamamış Madrid.Real bulduğu pozisyonları atmış fakat Marsilya atamamış Niang'ın beceriksizliği yüzünden.Şu futbolla övüneceksen sana söyleyecek laf kalmıyor.:tiphat:
Senin ciddi dediğin takımı 3-0 yendi maçı izleseydin daha da fazlası olabilirdi son dakiklarda higuin okadar kaçırmasaydı.Daha ne yapması lazım sence ?
Senin ciddi dediğin takımı 3-0 yendi maçı izleseydin daha da fazlası olabilirdi son dakiklarda higuin okadar kaçırmasaydı.Daha ne yapması lazım sence ?
Hakan benim son 2 maçını izledigim Real Madrid, Barça gibi futbol oynayamaz o potansiyel yok, başka tarz futbol oynamak zorundalar cünkü oyuncu yapısı Barça'nın ki gibi degil.Birçok macı kazanırlar hatta günlerinde olursalar da Barçayı da yenebilirler ama hep oyuncu performanslarına bakar iş..Çok uzun bir süre lazım o seviyeye gelmeleri için..Ama onlar için iyi olan bir Benzema bir Ronaldo çözüyorlar olayı şimdilik..
Maç özeti izleyip te burada ahkam kesme istersen.Bi kaç mesaj önce ciddi rakip diyordun.Eğer madrid takılsaydı ben demiştim diyecektin.Ama sen şimdi bambaşka şeyler söylüyorsun.Neymiş Madrid takım oyunu oynamıyormuş.benzema kaleci ile karşı karşı iken ronaldoya verdi,ronaldo penaltıyı kakaya bıraktı.Senin takım oyunu dediğin barça stili ise şu an onu yapması çok erken.Allah aşkına bana şimdi bambaşka cevaplar yazma.
Ahkam kesmiyorum,özeti izledim ve görüşlerimi belirttim.Seni ilgilendirmez nasıl düşündüğüm.Senin futbol anlayışına uyabilir ama ben beğenmiyorum.Ciddi rakip diyordum ve hala aynı şekilde düşünüyorum.Sanki en başından ciddi rakip demişim sonra ciddi rakip değiller ondan Real yendi demişim gibi konuşma.Bu kadar zoruna gitmesin bu arada herkes beğenmek zorunda değil Rael'in futbolunu.Real ile ilgili olumsuz görüş belirttiğim her mesaja cevap yetiştirme zorunluluğun da yok.Beğenmezsen okumazsın bu kadar basit.Bireysel becerilere dayalı oyun oynayan takımları beğenmiyorum arkadaşım daha nasıl açıklayabilirim?Evet Marsilya güçlü bir takım ama Hüseyin arkadaşım açıklamış işte nasıl kazandığını Real Madrid'in.
Bu işin sana göresi bana göresi mi var?Bir futbolcu iyi futbolcuysa iyi futbolcudur.