Real Madrid CF Takip Başlığı

Courtuis-Madrid
Oblak Chelsea
Muslera Madrid
Navas Galatsaray :)

Eğer Madrid gerçekten alıp ve Chelsea de Oblakı alırsa Athletico Muslerayı isterse şaşırmam..Geriyi full Uruguaylı yaparlar :)

Real Madrid finally reached an agreement with Chelsea regarding Courtois transfer. The club will pay around 35-40M€. [@beinsports_FR]

:)

Real Madrid inanılmaz sessiz transfer'de meydanı yeni yetme takımlara bırakmış.

18 sene sonra ilk kez kadrosunda Ballon Dor kazanmış oyuncu olmadan sezona başlayacaklarmış. İlginç bir istatistik. Aktif oyuncular içinde zaten Ronaldo-Messi dışında altın top kazanan oyuncu yok. Bu ikiliden önce kazanan Kaka bile bıraktı.

Rodrygo: "Yeni Neymar ya da yeni Robinho olmak istemiyorum. Ben Rodrygo'yum ve dünyanın en iyisi olmak istiyorum"

Rodrygo 2019-2020 sezonu itibariyle Real Madrid forması giyecek

DjJWJUzX4AADFLx.jpg

Copoglu cop 5 para etmez herif Rodrygo Santos yuzyilin kazigini soktu Real'e bu copun yedi sulalesi ihya oldu Umraniye'de bile izlemek istemem sahsen

Bunlar niye transfer yapmıyor la

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Soyledik paralari kimseye yetmez diye

Tum parayi UEFA lobisine ve hakemlere akittilar 30 sene CL haram

Yalnız Benzema Lyon da böyle değildi.

O zamanlar bayağı tekniğiyle falan öne çıkan bir forvetti.

sent via GSC

Ulan Halacilar siz demiyonuz mu CL en onemli kupa topcunun CL'de ne yaptigi onemli o yuzden Penaldo = Kraldo diye

E o zaman Benzema da CL'nin en golcu Fransizi az SAYGI gosterin Henry, Trezeguet falan farki basmis bunlara

Adam CL tarihinin en golcu 4. ismi

Simdi gerci dersiniz ki Real'de oynamasa atamazdi

Yalnız Benzema Lyon da böyle değildi.

O zamanlar bayağı tekniğiyle falan öne çıkan bir forvetti.

sent via GSC
Evet sol forvet oynuyordu zaten o dönem.

Şu an yaptığı kötü şey net pozisyonları kaçırmak lakin hayvan gibi pozisyona giriyor.

Higuain çok daha boktandı Real'de iken.

Geri
Üst Alt