Real Madrid CF Takip Başlığı

Cevap: # Resmi Real Madrid C.F. Başlığı

GICA+HAGI+Real+Madrid.jpg

Efsanemiz Hagimizin Real Madrid formasını giydiği zamanlar. Barcelonanın pacavra formasından da önce giymiştir bu formayı:asd:

Sonunda doğru yolu bulmuş ama ;)

Messi balon ha. Yuh. Objektif olsak keşke biraz.

Ronaldo balon ilan edilince pek objektif olun çağrısı yapıldığını göremiyorum ben ama?

Onu da yaptım Okan. Ronaldo balon diyenlere de dedim bu lafı. Bu adamlar Dünya'nın en iyi oyuncuları şu an ve iki grubun fanları da diğerine bok atıyor. Ben Ronaldo 42 gol attığı zaman da Messi daha iyi diyordum hala da öyle diyorum ancak gidip de Ronaldo'ya b.k atmıyorum. Sadece Ronaldo geriye gitti son bir kaç aydır onu söylemişimdir

Şu Ronaldo ve Messi'ye bok atanları anlamıyorum arkadaş.Adamlar topçu gibi topçu kabul edin.Onlardan iyi futbolcu yok şu dönemde.Bırakın artık balon malon muhabbetlerini.

Cristiano ronaldo gene çılgın attı hercules 1-3 r madrid 2 gol cr7

real yine kasiniyor, herculesi yenmekle sampiyon olunmuyor los galacticos, kocaniz Barca bekliyor ;)

Bu sezonki en iyi transfer Di Maria bence. Mükemmel bir oyuncu, şahane bir top tekniği ve sürati var. Khedira çok vasıfsız bir oyuncu, Real Madrid'e yakışmıyor. Kesici özellikleri mükemmel değil, tam anlamıyla ön libero sayılmaz. Çift yönlü bir orta saha içinde çok düz. Real'in alması gereken adam Schewintegier olmalıydı, Khedira değil. Mesut ise Kaka için iyi bir alternatif. Geçen sezon Kaka'nın yokluğunda Granero veya Van Der Vaart oynuyordu, bu sezon Mesut. Mesut bu iki oyuncudan da iyi bence.

[video=youtube;PZr3uFU59aw]https://www.youtube.com/watch?v=PZr3uFU59aw[/video]

6605416914c2c7bd373d639.48616467.jpg

Kadın dittiridittit film yıldızıymış ! :D

ronaldonun_nisanlisi_nefes_efef4_400.jpg

Adamın başı bağlı beyler. :) Ronaldo'nun nişanlısı...

Geri
Üst Alt