Cevap: # Resmi Real Madrid C.F. Başlığı
C. Ronaldo: Türk futbolunu takip etmiyorum. Bilgim sadece BJK ile sınırlı. Onu da arkadaşlarımdan dolayı biliyorum. Almeida yakın dostumdur.
C. Ronaldo: Çarşı'yı, tribün şovlarını onun sayesinde öğrendim. Demirören ile yakın bir dostluğumuz var. İyi bir insan, samimi bir dost.
C. Ronaldo: Mesut takıma harika uyum sağladı, iyi anlaşıyoruz. Hamit ve Nuri'yi ise sadece Almanya'da oynadıkları futbollarından tanıyorum.
C. Ronaldo: Hamit ve Nuri'ye gerek dil, gerekse takımla kaynaşmaları açısından hiçbir yardımı esirgemeyeceğim. İstediklerini sorabilirler.
C. Ronaldo: Benim tarafımda olursa (sağ) frikiği ben atarım. Nuri'ye bırakmam. Bundan emin olabilirsiniz.
C. Ronaldo: Sahaya çıkarken hiçbir uğurum yok. Ne uğurlu ayakkabım ne de şans getiren bir aksesuvarım var. Çıkar ve oynarım.
C. Ronaldo: Messi ile kıyaslanmam umrumda değil. Oyun stilim ve kişiliğim tamamen farklı. Oyunuma ve takımımın galibiyetine bakarım, o kadar.
C. Ronaldo: Herkes kadar spor yapıyorum. Yemek ayırt etmem. Sanılanın aksine akşamları erken yatarım. İyi uyurum. Gece hayatım da azdır.
C. Ronaldo: İlerisi ne gösterir kimse bilemez.TR'ye gelmeye ‘asla’ demem. İyi bir teklif olursa değerlendirir ve tabii ki gelebilirim
C. Ronaldo: Mutlu olan oyuncu iyi oynar. Aşk yaşayan futbolcu sahada her zaman iyi performans gösterir. Aşk, futbolcuyu olumlu etkiler.