Real Madrid CF Takip Başlığı

Cevap: # Resmi Real Madrid C.F. Başlığı

Mesut'un abisi Dusseldorf'da evleniyormus. Hamit de dugundeymis.Hamit-mesut simdiden birbirine alismislar. Nuriyi de alirlarsa aralarina tamamdir bu is.Turk dayanismasi.

Real Madrid'in yeni formalarindan biri kirmizi beyaz olcakmis :asd:

Adamlar iyice Türk oldu lan :D

Diarra'ı bize mi satıyorsunuz kardeşler?

Real Madrid resmi internet sitesinde yer alan “Ronaldo’nun bu sezonki en güzel golü” anketi sona erdi. Ankete katılan 75.856 taraftarın 40.616′sının oyu Copa Del Rey finalinde Barcelona’ya attığı kafa golüne.

[video=youtube;gLvKdjTHhGM]https://www.youtube.com/watch?v=gLvKdjTHhGM&feature=player_embedded[/video]

Real Madrid resmi internet sitesinde yer alan “Ronaldo’nun bu sezonki en güzel golü” anketi sona erdi. Ankete katılan 75.856 taraftarın 40.616′sının oyu Copa Del Rey finalinde Barcelona’ya attığı kafa golüne.

[video=youtube;gLvKdjTHhGM]https://www.youtube.com/watch?v=gLvKdjTHhGM&feature=player_embedded[/video]

Bu gol çok iyi:D

C. Ronaldo: Türk futbolunu takip etmiyorum. Bilgim sadece BJK ile sınırlı. Onu da arkadaşlarımdan dolayı biliyorum. Almeida yakın dostumdur.

C. Ronaldo: Çarşı'yı, tribün şovlarını onun sayesinde öğrendim. Demirören ile yakın bir dostluğumuz var. İyi bir insan, samimi bir dost.

C. Ronaldo: Mesut takıma harika uyum sağladı, iyi anlaşıyoruz. Hamit ve Nuri'yi ise sadece Almanya'da oynadıkları futbollarından tanıyorum.

C. Ronaldo: Hamit ve Nuri'ye gerek dil, gerekse takımla kaynaşmaları açısından hiçbir yardımı esirgemeyeceğim. İstediklerini sorabilirler.

C. Ronaldo: Benim tarafımda olursa (sağ) frikiği ben atarım. Nuri'ye bırakmam. Bundan emin olabilirsiniz.

C. Ronaldo: Sahaya çıkarken hiçbir uğurum yok. Ne uğurlu ayakkabım ne de şans getiren bir aksesuvarım var. Çıkar ve oynarım.

C. Ronaldo: Messi ile kıyaslanmam umrumda değil. Oyun stilim ve kişiliğim tamamen farklı. Oyunuma ve takımımın galibiyetine bakarım, o kadar.

C. Ronaldo: Herkes kadar spor yapıyorum. Yemek ayırt etmem. Sanılanın aksine akşamları erken yatarım. İyi uyurum. Gece hayatım da azdır.

C. Ronaldo: İlerisi ne gösterir kimse bilemez.TR'ye gelmeye ‘asla’ demem. İyi bir teklif olursa değerlendirir ve tabii ki gelebilirim

C. Ronaldo: Mutlu olan oyuncu iyi oynar. Aşk yaşayan futbolcu sahada her zaman iyi performans gösterir. Aşk, futbolcuyu olumlu etkiler.

g0407-500x356.jpg

Marca'ya göre yeni sezonda Mou, kaptanlığı Casillas'tan alacak. Sebep ise kaleci kaptanın bazı pozisyonlara uzak kalması ve hakemle diyaloğa giremeyip takımını savunamaması. Xabi Alonso ya da Sergio Ramos'tan biri kaptan olabilir.

Real Madrid kulübü, Fabio Coentrao ile 6 yıllık sözleşme imzaladı

Real Madrid kulübü internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, Benfica kulübü ile anlaşma sağlandığı ve Coentrao'nun 6 yıl Real Madrid'e bağlı kalacağı kaydedildi.

Benfica kulübü ise daha önceden Portekiz borsasına verdiği bilgide, 30 milyon avro karşılığında Coentrao'nun Real Madrid'e transfer olduğunu bildirmişti.

Kaynak : Real Madrid kulübü, Fabio Coentrao ile 6 yıllık sözleşme imzaladı

267579_10150237185356523_92908621522_7624022_4416484_n.jpg

Hamit - Varane - Nuri - Pepe - Marcelo

261524_246178605393489_220690607942289_1089428_2168570_n.jpg

Real Madrid'in yeni yüzü Nuri olsun Ronaldo'dan daha yakışıklı.

Coentrao transferini hala anlamadım o parayla çok iyi bir forvet alsalarmış keşke.İNŞALLAH Marcelo'yu yedek oturtmaz.Geçen yılın en iyilerindendi.

Sezon acilisi ile alakali bazi resimler. Los Angeles yolculugu vs.

trt hazırlık maçlarını verecekti galiba

Geri
Üst Alt