Real Madrid CF Takip Başlığı

Madrid oynadigi 2 Barcelona ve 2 Atletico maçlardan 4 puan daha alabilseydi sampiyon olurdu geçen sezon. Yapamadilar.
Fakat o 4 büyük Lig maçta sadece 1 puan alabildiler. Yani önemliydi

şu kısmı sen yazmışsın ben niye yorumuma aldım ki ? :D Neyse editledim sonradan :)

3-1den sonra 5-10dk Deportivonun etkili olduğu dönem vardı 2yi bulabilirlerdi. Madrid'in işi bu sene çok zor böyle farklı maçların yanında 1 puan çıkaramayacakları çok maç olur bu orta saha kurgusuyla.

Madrid'e Xabi tarz orta saha oyuncusu lazim.

Illarramendi var ama CA pek oynatmiyor.

Kroos ise daha çok CM/AM oyuncu, defansif yönden pek kaliteli oldugunu zannetmiyorum.

Modric --DM-- Modric

Sahane olur.

Hatrick yapıyo efenim durduramıyoruz

Tapatalk

Realden penaltilari cikartsak geriye ne kalır merak ediyorum.

Real Madrid 5-1 Elche (Bale, 19’; C. Ronaldo, 27’, 32’, 80’ y 91’ / Edu Albacar, 15’)

Hala Madrid

Tapatalk

Troll gelmis sacmaliyor yine.. Yok penaltilar falan, maci neresiyle izliyorsa..

Son düzenleme:
10632764_10150686697659953_4908174428801369556_n.jpg

Kayışı kopartti yine ronaldo

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu Ronaldoyu insallah bir gün takimimizda görürüz. Isterse 37 yasinda gelsin.

Adam hayvan gibi ya, insan minsan degil. Gercekten agzim acik seyrediyorum bu adami.

Tek basina 2 macta 7 gol. Bizim komple takim ise 3 macta 2 gol mesela.

254 maç
264 gol
25 hatrick

Tapatalk

Ronaldo ve Real Madrid'i 2 yıla yakındır sevmem ama Messi'den iyi futbolcu olduğunu, her maç kanıtlıyor.

Ronaldo bence de artık Messi'den iyi oyuncu. 2-3 yıldır özellikle. Hani yapamadığı şey yok. Deportivo'y attığı kafa golü mesela inanılmaz.

Elin garibanına 3-4 tane atmış yine Allahın apaçisi. Sağlam rakip gelince sahada görünmüyor genelde.

hala Ronaldo Mess kıyaslaması yapılıyorsa söylenecek söz yok gerçekten bu adam daha ne yapsın artık Ronaldoya yeni rakip bulma zamanınız geldi

Geri
Üst Alt