Metehan Turan
Cezalı
- 18 Ekim 2014
- 1.760
- 0
- 496
Adamlarin yedek kadrosu bizde olsa 85+ puanla sampiyonuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

kroos hamlesi muazzam. James rodrigez bir di maria veya mesut'tan fazlasını vermez. Defans hatları hala daha yetersiz bence.
R.madrid suarez'i kaybetmek ile bir kac yıl barca'nın gölgesinde kalabilir. Suarez cok kilit oyuncuydu, bunu zamanla herkes görecek. Madrid istediği kadar tansfer yapsın, yılın en karlı takımı suarez transferi ile barca.
o takimda kimse defans yapmaz, o orta saha ile cok gol yerler simdiden bi kenara yazin (eger boyle olursa tabi) goze hos geliyor ama pratikte uygulanamaz..
casıllas real'de miadını doldurdu.. James rodriguez'i aldılar büyük bi ihtimalle para vaa huzur vaa millette :d
di maria'nin gonderilmesinin hala gerizekalilik oldugunu dusunuyorum patlayici gucu real icin cok onemliydi.
$
benim tahminim de böyle ama barcelonaya karsi maçlar zor olacak ancelotti taktiksel anlamda büyük hocaya benzemiyor pek.
kadro berbat yalnız :d konsol oyunu oynamıyoruzkross ile modric ne yapyın sen yahu :d orada mutlaka yaya toure olmalıydı.orta sahan yumuşak kalmış.
tamam bu çocuk olağanüstü bi yetenek ama suarezi kaçırmayacaklardı.şampiyonluk için hala bi adım gerideler bence.
belki beyinleri yerine gelir, sen defansif ozellikleri super olan xabi ve di maria i sat, sonra boyle gol yersin averaj takimi gibi..
Sergio ramos u da satin, nasil olsa defans lazim degil, hep hucuummm..
:d
: )
Noldu?RM için maçlar daha hala başlamadı.Adam akıllı olarak sadece Barca maçları vardı şimdiye kadar.RM için sezon çeyrek finalden sonra başlar.Ludoyla,L.Pool ile yaptıkları maçı baz alamassın.
kross ile modric ne yapyın sen yahu
Rafael Benitez de basarili olabilir bu kadroyla.
Gerçi Kroos da sakatlanirsa ciddi problemlere girebilir Real.
Ancelotti az buz iş yapmıyor bu kadar adamı yöneterek. Baya 5-1'den 6-1'e getiren gol atılınca tüm takım seviniyor tebrik ediyor, çok aç bir takım var.
Kroos sakatlanırsa Khedira - Illarra da idare eder yavaş kalsalar da. Khedira yollanırsa adam da alınır devre arası. Xabi gidince çok alternatifsiz kaldı ora. Ama yollanması da doğru kararmış açıkçası Kroos en az onun kadar performans verdi ve elinde Xabi varken yedek oturtamazsın.
Khedira-Illarra, Kroos ve Modric kadar etkili olacagini düsünmüyorum. Khedirayi oyuncu olarak pek begenmiyorum, pek özelligi olmayan oyuncu. Illarramendi ise dogru dürüst sans vermiyor Ancelotti.
Ancelottiye gelince evet hakki çok var takimda fakat geçen sezonki CL finalde mesela çok sansliydi - (a) Atletico maçi Ramosun kafa golüne kadar hakim ettigi bir maçti. 90+ de zorla attilar o golü. Bayern maçta gayet iyi oynadilar deplasmanda ezdiler Bayerni, (b) fakat ondan önceki Dortmund maçta çok facia bir Real Madrid gördük. 1 gol daha atsaydi BvB büyük ihtimalle Madrid yerine o 2 Bayern maçlari oynayacakti. Orada da çok sansliydilar imho.