Real Madrid CF Takip Başlığı

604095_10150711128309953_7275162910450409261_n.jpg

Adamlarin yedek kadrosu bizde olsa 85+ puanla sampiyonuz.

ancelotti devre arasinda transfer yapmayacagiz demis.

jese de iyilesiyor

Taraftarlarını bu sezon futbolda ve basketbolda galibiyetlere, gollere ve sayılara fena halde doyurmuş kulüp. İlerleyen haftalarda görecekleri daha nice gol ve sayı elde edilecek pek çok galibiyet var üstelik..

Futbolda:

La Liga 12 maçta 10 galibiyet 46 gol
Şampiyonlar Ligi 5 maçta 5 galibiyet 12 gol
Ortalama Maç başına 3,4 gol

Basketbolda:

La Liga 8 maçta 8 galibiyet 700 sayı
EuroLeague 6 maçta 5 galibiyet 524 sayı
Ortalama 87,5 sayı

kroos hamlesi muazzam. James rodrigez bir di maria veya mesut'tan fazlasını vermez. Defans hatları hala daha yetersiz bence.

R.madrid suarez'i kaybetmek ile bir kac yıl barca'nın gölgesinde kalabilir. Suarez cok kilit oyuncuydu, bunu zamanla herkes görecek. Madrid istediği kadar tansfer yapsın, yılın en karlı takımı suarez transferi ile barca.

:d

o takimda kimse defans yapmaz, o orta saha ile cok gol yerler simdiden bi kenara yazin (eger boyle olursa tabi) goze hos geliyor ama pratikte uygulanamaz..

casıllas real'de miadını doldurdu.. James rodriguez'i aldılar büyük bi ihtimalle para vaa huzur vaa millette :d

: )

di maria'nin gonderilmesinin hala gerizekalilik oldugunu dusunuyorum patlayici gucu real icin cok onemliydi.

$

benim tahminim de böyle ama barcelonaya karsi maçlar zor olacak ancelotti taktiksel anlamda büyük hocaya benzemiyor pek.

kadro berbat yalnız :d konsol oyunu oynamıyoruz :) kross ile modric ne yapyın sen yahu :d orada mutlaka yaya toure olmalıydı.orta sahan yumuşak kalmış.

tamam bu çocuk olağanüstü bi yetenek ama suarezi kaçırmayacaklardı.şampiyonluk için hala bi adım gerideler bence.

belki beyinleri yerine gelir, sen defansif ozellikleri super olan xabi ve di maria i sat, sonra boyle gol yersin averaj takimi gibi..

Sergio ramos u da satin, nasil olsa defans lazim degil, hep hucuummm..

bizene kardesim bu mal takimdan 3000 post atilmis

sad shit

Ust uste 15 mactir kazanan bir Real Madrid var. klup rekorunu egale etmis ancelotti

Rafael Benitez de basarili olabilir bu kadroyla.

Gerçi Kroos da sakatlanirsa ciddi problemlere girebilir Real.

Rafael Benitez de basarili olabilir bu kadroyla.

Gerçi Kroos da sakatlanirsa ciddi problemlere girebilir Real.

Ancelotti az buz iş yapmıyor bu kadar adamı yöneterek. Baya 5-1'den 6-1'e getiren gol atılınca tüm takım seviniyor tebrik ediyor, çok aç bir takım var.

Kroos sakatlanırsa Khedira - Illarra da idare eder yavaş kalsalar da. Khedira yollanırsa adam da alınır devre arası. Xabi gidince çok alternatifsiz kaldı ora. Ama yollanması da doğru kararmış açıkçası Kroos en az onun kadar performans verdi ve elinde Xabi varken yedek oturtamazsın.

Ancelotti az buz iş yapmıyor bu kadar adamı yöneterek. Baya 5-1'den 6-1'e getiren gol atılınca tüm takım seviniyor tebrik ediyor, çok aç bir takım var.

Kroos sakatlanırsa Khedira - Illarra da idare eder yavaş kalsalar da. Khedira yollanırsa adam da alınır devre arası. Xabi gidince çok alternatifsiz kaldı ora. Ama yollanması da doğru kararmış açıkçası Kroos en az onun kadar performans verdi ve elinde Xabi varken yedek oturtamazsın.

Khedira-Illarra, Kroos ve Modric kadar etkili olacagini düsünmüyorum. Khedirayi oyuncu olarak pek begenmiyorum, pek özelligi olmayan oyuncu. Illarramendi ise dogru dürüst sans vermiyor Ancelotti.

Ancelottiye gelince evet hakki çok var takimda fakat geçen sezonki CL finalde mesela çok sansliydi - Atletico maçi Ramosun kafa golüne kadar hakim ettigi bir maçti. 90+ de zorla attilar o golü. Bayern maçta gayet iyi oynadilar deplasmanda ezdiler Bayerni, fakat ondan önceki Dortmund maçta çok facia bir Real Madrid gördük. 1 gol daha atsaydi BvB büyük ihtimalle Madrid yerine o 2 Bayern maçlari oynayacakti. Orada da çok sansliydilar imho.

Khedira-Illarra, Kroos ve Modric kadar etkili olacagini düsünmüyorum. Khedirayi oyuncu olarak pek begenmiyorum, pek özelligi olmayan oyuncu. Illarramendi ise dogru dürüst sans vermiyor Ancelotti.

Ancelottiye gelince evet hakki çok var takimda fakat geçen sezonki CL finalde mesela çok sansliydi - (a) Atletico maçi Ramosun kafa golüne kadar hakim ettigi bir maçti. 90+ de zorla attilar o golü. Bayern maçta gayet iyi oynadilar deplasmanda ezdiler Bayerni, (b) fakat ondan önceki Dortmund maçta çok facia bir Real Madrid gördük. 1 gol daha atsaydi BvB büyük ihtimalle Madrid yerine o 2 Bayern maçlari oynayacakti. Orada da çok sansliydilar imho.

a) Eğer şanslı olan bir taraf varsa o da Atletico olmalı. Duran top haricinde bir gol planı olmadan sahaya çıkmış sadece mücadele üzerine kurulu yeteneksiz bir takım vardı sahada. (Arda ve Costa yoktu, en teknik adamlardan) Gol dışında 1 ya da 2 atakları var zaten kaleye. Golü savunma üzerine bir sisteme döndüler hemen. Maçın son 25 dakikası müthiş bir Real baskısı, Bale'in kaçırdıkları ve son 15 dakikada artık dilleri götlerinden çıkan Atleticolu oyuncular vardı o tempoya dayanamayıp. Real zaten son dakika golü ve kondisyonla paramparça etti uzatmalarda.

b) İlk maçta sürklase ettikleri BVB'ye deplasmanda haliyle yedek ağırlıklı ve zaten turu geçtik mantığında bir kadro çıktı. Casillas'ın çok iyi oyunu ve Miki'nin mallığı biraz sorun çıkardı ama o maç ölçü değil benim gözümde. Ondan bir önceki sene Lewa'nın 4'lediği maçın rövanşında aynı durum BVB için geçerliydi Kehl yerde 1 saat yatmasa tur gitmişti neredeyse.

Malaga 1-2 Real Madrid

Kulüp rekoru kırıldı. 16 maç üst üste kazanmak

Hala Madrid :tiphat:

Tapatalk

Marco Asensio ile prensipte anlasmaya varilmis, bonservisi icin € 3.7 milyon odenecek.

Cok buyuk yetenek, 18 yasinda. Forvet arkasi+kanatlarda oynayabiliyor, sol ayagini cok iyi kullaniyor.
FM ciler bilir buyuk ihtimal :)

Keske bizde soyle genc oyunculari alip oynatabilsek (gerci Bruma ve Telles i de aldik ama oynatmiyoruz), rakamlar da uygun. Ama yabanci kurali iste :mad:

Geri
Üst Alt