Real Madrid CF Takip Başlığı

James'i Chelsea'ye satıp bir 10 numara alırlar artık

Birde artık Benzema'yı değiştirsinler bir zahmet

Bilezik göstermeden mi indirmişler cezayı. Enteresan.

O kadar enteresan değil sanırım ya, cezayı altyapıdaki belli yaşın altındaki İspanyol olmayan oyuncular için vermişler, örnek olarak da Zidane'ın çocuklarını göstermişler. Zidane kaç senedir RM'de çalışıyor orda yaşıyor, çocukları nerde yaşıycak babasından uzak Fransa'da mı yaşıycak, konu buysa ceza baştan yanlış, CAS da hatadan dönmüş.

Bu FIFA'ya bi çeki düzen vermek lazım artık.

Uefa Madrid diye boşuna demiyoruz.

Konunun UEFA'ya bi alakası yok.

İkisini de almak istediler ama alamadılar. Suarez reddetti, City vermedi. Benzema da çok iyi futbolcu ayrıca.

3 yılda 2 CL kazandılar daha ne gibi şeyler olsun..

benzema konusunda sana katılmıyorum kazmanın teki bence. zidane'nin torpillisi. realin kontra çıkışlarında ağır kalıyor. özellikle agüero biçilmiş kaftandı.
CL konusunda başardılar ama ligde maalesef yapamadılar.
hücumun yükünü cr7 çekiyor .

benzema konusunda sana katılmıyorum kazmanın teki bence. zidane'nin torpillisi. realin kontra çıkışlarında ağır kalıyor. özellikle agüero biçilmiş kaftandı.
CL konusunda başardılar ama ligde maalesef yapamadılar.
hücumun yükünü cr7 çekiyor .

Hücumun yükünü CR7 çekmek istediği için öyle oynuyorlar, golleri Ronaldo atmak istiyor, forvete de kendi geçti sistem değişti. Onun için sistem golleri daha çok Ronaldo'nun atacağı şekilde yıllardır, Mourinho zamanından beri. Ronaldo artık biraz düşüşe geçti şimdi Bale ön plana çıkmaya başladı, Bale de öyle yan roller istemiyor, hoca kendi söylediklerini yapmazsa başkana şikayet ediyor, başkan da Bale böyle oynamak istiyor ona göre diye hocanın kulağını çekiyor (Ancelotti'ye göre). Seneye Aubameyang'ı alacaklar.

3 tane Aguero olsaydı da İspanya'yı kazanamayabilirlerdi, İspanya'da onların seviyesinde 2 tane daha takım var, Barcelona hele bunlardan iyiydi.

Aguero'yu istediler, City'nin sahibi bunları reddetti konuyu kapattı. Lewandowski'yi almak istediler Bayern vermedi, Lewandowski'yle sözleşme uzattılar. Suarez de ben madrid'de oynamak istemiyorum Messi'yle Barcelona'da oynamak istiyorum deyip bunları reddetti. Verratti'yi de almak istemişler 2 sene önce PSG sahibi bunları bütün oyuncularınızı ayartırım tehdit etmiş reddetmiş. Neymar'ı da ayartmaya çalışmışlar 1-2 defa.

Yazın da Gabriel Jesus'u istemişler Pep'le oynamak istiyorum diye City'i tercih etmiş. Barcelona'yı da reddetmiş.

Son düzenleme:
C1mKgg9WQAEX0xv.jpg

benim reali tutma sebebim bu iki adamdir. los galacticos kalp kalp kalp

[FONT=&quot]Real Madrid, henüz Eylül ayında Tottenham ile 6 yıllık yeni sözleşme imzalayan Dele Alli’yi önümüzdeki yaz kadrosuna katmak için dev bir bütçe hazırladı.

[/FONT]
[FONT=&quot]Juventus ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Arjantinli yıldız Paulo Dybala, Real Madrid’e transfer olmaya sıcak bakıyor.[/FONT]

Yenilmez armada Ulan!
40 maç 40...

Hala Madrid :tiphat:

Günaydın Barça düşmanı asil Madrid'in çocukları

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt