Real Madrid CF Takip Başlığı

Bayerni eler Sanli Real. Kötü olan eger Ramos ilk macta sariyi görürse ikinci macta cezali olur

O dört maçtan 3m 1b ile çıkarlar.

son 7 senede 1 lig şampiyonlukları var.bence lige ağırlık verirler.

Goal Türkiye‏ @GoalTurkiye
Ramos transfere de el attı: "Başkanı aramadım ama Real Madrid'de hep en iyi oyuncular oynar. Mbappe de gelebilir."

Real Madrid C.F.‏ @realmadriden
1f389.png
1f381.png
1f382.png
¡@SergioRamos turns 31 today!
1f64c.png
HAPPY BIRTHDAY CAPTAIN!
1f64c.png

Mutlu yıllara adammm

Champions League‏@ChampionsLeague
? Happy birthday @realmadrid captain @SergioRamos ?

?
#UCL: 2014, 2016
#SuperCup: 2014, 2016
#TOTY: 2008, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016

Dybala hangisini tercih edecek? Barcelona mı, Real Madrid mi? Siz Dybala'nın yerinde olsanız tercihiniz ne olurdu?

C8KL-oZUQAAWujb.jpg

Dybala Reale yakismiyor. Real daha güclü ve sert oyuncular ile oynuyor. Diego Costa,Lewa tarzlarinda

Dybala sezon sonu Juventus den ayrilmaz ama oyle bir sey olursa Barcelona daha dogru bir tercih olur simdilik, cunku Real Hazard'in pesinde ve o transfer eger gerceklesirse forvet hatti boyle olacak:

Hazard-Ronaldo-Bale

Hazard olmazsa belki Dybala o zaman gundeme gelebilir.

Neymar giderse alir Barca Dybala'yi.

Neymar giderse alir Barca Dybala'yi.
Neymar bir yere gitmez, niye gitsin zaten ben onu da anlamiyorum. Cunku bakiyorum medyada habire United'in maddi gucunden bahsediyorlar yok 200 milyon euro verecekler diye ama bunlar bence uzak bir ihtimal. Neymar zaten Barca da mutlu ve daha yeni kontrat yaptilar bir de.

dybala daha o seviyenin adamı değil. 1-2 sene daha gelişsin sonra bakarız hayırlısıyla.

Real için Dybala'dan çok daha hayırlı olur Hazard'ın gelmesi

Hazard-Ronaldo-Bale

Yok illa forvet alıcaz derse Real yine Dybala demem ben Lewa Costa Agüero'filan tipinde birisi daha uygun Real için

Barça için düşünüyorum kimin yerine gelecek Dybala ?

En iyi ihtimalle Neymar yerine düşünülür oda çok uçuk ihtimalle Neymar EPL EPL diye tutturup gitmek isterse ...

#RealMadrid , sosyal medya platformu Facebook'ta 100 milyon beğeniye ulaşan ilk spor kulübü olma unvanını kazandı.

C8XFa5yXoAAWRyU.jpg:large

Geri
Üst Alt