Real Madrid CF Takip Başlığı

f7b715b16d9e22ed8e7dbf2072ab98c7.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Zinedine Zidane'in son 2 yılı

La Liga: ?
Şampiyonlar Ligi : ??
UEFA Süper Kupası: ??
Kulüpler Dünya Kupası : ?

Florentino Perez: "Bale'ı satmayı düşünmüyorum. O, bizim için önemli bir oyuncu ve dünyanın en iyileri arasında yer alıyor."

Florentino Perez: "Bu transfer döneminde büyük ihtimalle başka bir oyuncu Real Madrid'e gelmeyecek"

Florentino Perez: "Zidane ile görüştüm ve aynı düşüncedeyiz"

Florentino Perez: "Bale'ı satmayı düşünmüyorum. O, bizim için önemli bir oyuncu ve dünyanın en iyileri arasında yer alıyor."

Florentino Perez: "Bu transfer döneminde büyük ihtimalle başka bir oyuncu Real Madrid'e gelmeyecek"

son lig ve cl (üst üste 2) sampiyonu, transfer yapmamaları son derece normal olur. en ii zaten biziz diyor baskan.

son lig ve cl (üst üste 2) sampiyonu, transfer yapmamaları son derece normal olur. en ii zaten biziz diyor baskan.
Kadrolari cok iyi zaten ama yinede bir rotasyon forvet transferi bekliyordum. Morata bir dunya yildizi olmasada cok faydali bir oyuncuydu rotasyonda. En azindan o gorevi ustlenecek birini alsalar iyi olur ama demekki bu kadroyu yeterli buluyorlar.

Mbappe'yi de simdi istemiyorlarmis, cok erken olur onun icin diyor Perez. Aslinda sunu demek istiyor, 18 yasinda olan bir oyuncu icin 100 milyon euro'dan fazla bonservis odesem o oyuncu gelip kalitesiyle direk oynamali ve tartisma konusu olmamalidir. Yani Monaco'da oynamakla Real Madrid'de ilk 11 de oynamak farkli. 1 sene daha takipte kalacaklar galiba, tabiki bu arada baska bir takima transfer olmazsa seneye onu alabilirler.

Perez baskanin mbappeyi simdiden almasına gerek yok. City miti kim alıyorsa alsın orada kendini ıyice gelistirsin perez başkan basar parayı oradan alır zati.

Dogru aslinda FW de Benzema, Mayoral Ronaldo var. Kanatlar Ronalo,Asensio,Bale,Vasquez ve Isco. Sag bek Carvajal nacho, sol bek Marcelo ve Coentrao.

Tek GK bos

Dogru aslinda FW de Benzema, Mayoral Ronaldo var. Kanatlar Ronalo,Asensio,Bale,Vasquez ve Isco. Sag bek Carvajal nacho, sol bek Marcelo ve Coentrao.

Tek GK bos
Coentrao satildi. Yerine Theo Hernandez alindi. Kaleci problemleri de asla yoktur.

Coentrao satildi. Yerine Theo Hernandez alindi. Kaleci problemleri de asla yoktur.

dogru unuttum bak. Sportinge gitmisti.

Navas cizgide iyidir. Ama tuttugu topu sektirip tehlikeli yerlere yollayabiliyor. Aslinda tam türk kalecisi diyebiliriz kendisine (Onurun 2 seviye üstü).

Casemiro-Modric-Kroos orta sahası ve Ramos olduğu sürece kolay kolay sırtı yere gelmez Zidanenın..Bu adamlar müthiş bir uyum yakaladı..Dün gördük yine Ronaldosuz da gayet iyi oynayabiliyorlar..Zidane çok büyük iş çıkardı Real gibi bir takımın kimyasını böyle tutturmak kolay iş değil..

Bence Real iyi bir kaleci daha almalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açık konuşmak gerekirse kendilerini durdurabilecek takım yok. 2-3 senedir sansasyonel oyuncu bile almıyorlar hatta satıyorlar. Kadroları inanılmaz noktaya geldi.

2-3 sene önce burun kıvırılan Casemiro inanılmaz noktaya geldi. Yedek kulübesinden çıkamayan İsco süperstar oldu. Asensio ve Vazquez muazzam rol oyuncuları oldular.

3 sene önceye kadar dünyada kimi istese alan,itici LosGalacticos takım gitti; Altyapıdan oyuncu çıkaran,olmuş değil potansiyel oyuncu alan,11'e giremeyenleri satan Zidane'lı sempatik bir oldular.

Real Madrid Mbappe'den vazgeçti ve bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi. [Mundo Deportivo ve Onda Cero]

Monaco 180 milyon Euro istemis Real Madrid'den, vergilerle beraber bu rakam 215 milyon Euro'yu buluyor. (Monaco vergi cenneti olarak goruldugu icin Ispanyol kulupler bu sebepten dolayi 19% vergi odemeliler Ispanya devletine)

Mbappe de yillik 12 milyon Euro net maas istermis, Florentino Perez de 18 yasinda olan bir oyuncuya bu rakamlari vermem deyip masadan kalkmis. PSG'e hayirli olsun demis Real Madrid.

Bu sene psg gibi yavşak takimlari ters çevirip düz pompalamalari en büyük dileğim. Hala Madrid!

Geri
Üst Alt