- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Florentino Perez: "Bale'ı satmayı düşünmüyorum. O, bizim için önemli bir oyuncu ve dünyanın en iyileri arasında yer alıyor."
Florentino Perez: "Bu transfer döneminde büyük ihtimalle başka bir oyuncu Real Madrid'e gelmeyecek"
Florentino Perez: "Zidane ile görüştüm ve aynı düşüncedeyiz"
Kadrolari cok iyi zaten ama yinede bir rotasyon forvet transferi bekliyordum. Morata bir dunya yildizi olmasada cok faydali bir oyuncuydu rotasyonda. En azindan o gorevi ustlenecek birini alsalar iyi olur ama demekki bu kadroyu yeterli buluyorlar.son lig ve cl (üst üste 2) sampiyonu, transfer yapmamaları son derece normal olur. en ii zaten biziz diyor baskan.
Florentino Perez: "Bale'ı satmayı düşünmüyorum. O, bizim için önemli bir oyuncu ve dünyanın en iyileri arasında yer alıyor."
Florentino Perez: "Bu transfer döneminde büyük ihtimalle başka bir oyuncu Real Madrid'e gelmeyecek"
Florentino Perez: "Zidane ile görüştüm ve aynı düşüncedeyiz"
Coentrao satildi. Yerine Theo Hernandez alindi. Kaleci problemleri de asla yoktur.Dogru aslinda FW de Benzema, Mayoral Ronaldo var. Kanatlar Ronalo,Asensio,Bale,Vasquez ve Isco. Sag bek Carvajal nacho, sol bek Marcelo ve Coentrao.
Tek GK bos
Coentrao satildi. Yerine Theo Hernandez alindi. Kaleci problemleri de asla yoktur.