Real Madrid CF Takip Başlığı

Lewa veya suarezi al perez başkanım. Benzema denyosunu izlemek istemiyoruz.

Bayern Lewa yi satmaz. Ama Lewa cok yakisirdi Real Madrid'e bence de.

Vay be Benzema Real'e geleli 8 sene olmus.

Son düzenleme:
[FONT=&quot]Mart 2008:

- Hayalinizi süsleyen kulüp hangisi?

Coutinho: Real Madrid. Dünyanın en iyi takımı

Neymar: Real Madrid

[/FONT]
DIeIhtAUQAIszA7.jpg

Neymar, para deseymiş. Barca'yı da PSG'yi de tercih etme sebebi oydu zira.

2017-18 sezonu takım fotoğrafı

DJczNOzXUAYcCc2.jpg

Kaptanlar

DJcyx2QW4AEqKSm.jpg

Bugün Apoel'in içinden geçecekler Bjk'nin rekoru kırılabilir.

Marcelo ile 2022 yılına kadar kontrat uzatıldı.

_2rm5269-2.jpg

Isco ile 2022 yılına kadar kontrat uzatıldı.

Yeni serbest kalma maddesinin 700 milyon Euro olduğu belirtildi.

_1rm4039.jpg

Bu Marcelo manyağının yaptığı ergence açıklamalara ne demeli

Buzz Spor‏ @buzzspor
Marcelo: Hayatımda büyük yeri olan Büyükbabam derdi ki; Cebimde tek bir dolar yok ama oros.. çocukla.. gibi mutluyum!

Buzz Spor‏ @buzzspor
Marcelo: Büyükbabam bizim otobüs biletlerimizi alabilmek için arabasını sattı.Böyle fedakarlıklar yaptı... [TrendFutbol]

Buzz Spor‏ @buzzspor
Marcelo: O 9 yaşımda Ronaldo gibi hissetmemi sağlardı. Size yemin ederim eve göğsüm kabarmış bir şekiilde ben futbolcuyum, diye girerdim.

Kariyerine Real Madrid’de devam edeceği için mutlu olduğunu söyleyen Isco’nun adı Barcelona ve Avrupa’nın başa dev ekipleriyle de anılmıştı.

Isco, ”Barcelona ile görüşmeler ve teklifler vardı ama bunlardan hiçbirini istemedim, dikkate almadım. Hedefim, bana güvenen Real Madrid’de yeni başarılar elde etmek” dedi.

Barcelona’ya transfer olmayı hiç düşünüp düşünmediği sorulan Isco,” Asla. En başından itibaren söylediğim gibi benim düşüncem Real Madrid’de başarılı olmaktı. Burada iyi ve kötü anlarım elbette oldu. İyi fırsatlar elde ettim. 3 kez Şampiyonlar Ligi kazandım. Halen Real’in kazanmasına yardımcı olmak için iştahlıyım” ifadelerini kullandı.

Marcelo: Hayatımda büyük yeri olan Büyükbabam derdi ki; Cebimde tek bir dolar yok ama o***** çocukları gibi mutluyum!

Hahaha

Geri
Üst Alt