Real Madrid CF Takip Başlığı

Gencecik Mesut Özilden dünyanın en iyi playmakerı yapan Mourinho Iscoyla da birşeyler yapabilir bence

Zidane: "Barcelona şampiyonluğunu ilan ederse, Camp Nou'daki El Clasico'ya çıkarken onları alkışlamayacağız. Bu kararı ben aldım. Süper Kupa'yı kazandığımızda bizi alkışlamayarak geleneği onlar bozmuştu."

İlk 10'da 5 İspanyol takımının olması net şeyler anlatıyor sanırım.​

Ramos'u da takibe almış

DcrEDy2WAAE-UfG

Perez baskanim neymarı alalı 4 ay oluyor. Bi de salahi al büyük başkan.

Neymar-Kraldo-Salah

Firmino Real Madrid ayarında bir topçu değil. Iyi oyuncu ama onun seviyesi Liverpool.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

real madridin salah degil firmino gibi 1 topçuya ihtiyaci var

firmino kalite açidan real madrid seviyesinde olmayabilir ama takim oyununa o kadar çok katki sagliyor ki real madridin ilk 11de oynayabilir

nasil benzema eskiden gareth bale ve ronaldo'lu takimda çok fazla gol atmamasina ragmen (15/16 disinda) faydali olabildiyse firmino da öyle faydali olabilir

adam alan yaratiyor, pres yapiyor, oyunu dagitiyor vs. vs.

Firmino Real Madrid ayarında bir topçu değil. Iyi oyuncu ama onun seviyesi Liverpool.

real madridin salah degil firmino gibi 1 topçuya ihtiyaci var

firmino kalite açidan real madrid seviyesinde olmayabilir ama takim oyununa o kadar çok katki sagliyor ki real madridin ilk 11de oynayabilir

nasil benzema eskiden gareth bale ve ronaldo'lu takimda çok fazla gol atmamasina ragmen (15/16 disinda) faydali olabildiyse firmino da öyle faydali olabilir

adam alan yaratiyor, pres yapiyor, oyunu dagitiyor vs. vs.
Yine de oyle bir oyuncu Real takiminda forma giyemez hele ki bu bir hucum oyuncusu ise . Liverpool daki oyun sablonunu Real de bulamaz cunku. Orada oynamak icin farkli meziyetlere sahip olmalisin.

Yetenek acisindan da bakarsak Bale ve Benzema daha yetenekli ve daha buyuk oyuncular. Ben o kiyaslamayi dogru bulmuyorum o yuzden.

Bu Real e artik gol atacak oyuncular lazim. Takimin gol yukunu Ronaldo cekiyor adam olmus 33. Hala isini yapiyor tabi ama artik gol yollarinda 20-25 gol atacak hucum oyuncusu almalilar bence.

Yine de oyle bir oyuncu Real takiminda forma giyemez hele ki bu bir hucum oyuncusu ise . Orada oynamak icin farkli meziyetlere sahip olmalisin.

Yetenek acisindan da bakarsak Bale ve Benzema daha yetenekli ve daha buyuk oyuncular. Ben o kiyaslamayi dogru bulmuyorum o yuzden.

Iyi de daha büyük olmalari daha iyi olduklari anlamina gelmiyor ki. Mesela Casemiro Reale gelmeden hiç kimsenin tanimadigi bir ortalama brezilyali oyuncusuydu.

Bale'in sakat sorunlari var Benzema da çok kötü bir sezon geçirdi.

kiyaslamayi dogru bulmuyorum

oyunculari kiyaslamiyorum takimdaki rollerini kiyasliyorum. benzema çok gol atmak yerine gareth bale ve ronaldoya yardim ettiyse firmino da aynisini yapabilir. ek olarak firminonun is ahlaki benzemaninkiden çok daha yüksek.

Liverpool daki oyun sablonunu Real de bulamaz cunku.

Aynisi Salah için geçerli

Real Madrid'in hücum oyunculari hep uzun süreli kontrata sahip. 1-2 oyuncu göndermeden kimseyi almazlar.

Asensio 2023
Isco 2022
Bale 2022
Vazquez 2021
Ronaldo 2021
Benzema 2021
Mayoral 2021

Real'i son dönemde başarıya götüren isimler değil, arkadaki ağır işçilerdi.

Geldiğinden beri doğru düzgün iş yapmayan Bale ya da Benzema'dan daha fazla katkı verir Firmino.

Yine de yeterli bir oyuncu mudur tartışılır çünkü 150den aşağı satılmaz şu şartlarda.

Geri
Üst Alt