Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Gencecik Mesut Özilden dünyanın en iyi playmakerı yapan Mourinho Iscoyla da birşeyler yapabilir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Firmino Real Madrid ayarında bir topçu değil. Iyi oyuncu ama onun seviyesi Liverpool.real madridin salah degil firmino gibi 1 topçuya ihtiyaci var
Firmino Real Madrid ayarında bir topçu değil. Iyi oyuncu ama onun seviyesi Liverpool.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
real madridin salah degil firmino gibi 1 topçuya ihtiyaci var
Yine de oyle bir oyuncu Real takiminda forma giyemez hele ki bu bir hucum oyuncusu ise . Liverpool daki oyun sablonunu Real de bulamaz cunku. Orada oynamak icin farkli meziyetlere sahip olmalisin.Firmino Real Madrid ayarında bir topçu değil. Iyi oyuncu ama onun seviyesi Liverpool.
real madridin salah degil firmino gibi 1 topçuya ihtiyaci var
firmino kalite açidan real madrid seviyesinde olmayabilir ama takim oyununa o kadar çok katki sagliyor ki real madridin ilk 11de oynayabilir
nasil benzema eskiden gareth bale ve ronaldo'lu takimda çok fazla gol atmamasina ragmen (15/16 disinda) faydali olabildiyse firmino da öyle faydali olabilir
adam alan yaratiyor, pres yapiyor, oyunu dagitiyor vs. vs.
Yine de oyle bir oyuncu Real takiminda forma giyemez hele ki bu bir hucum oyuncusu ise . Orada oynamak icin farkli meziyetlere sahip olmalisin.
Yetenek acisindan da bakarsak Bale ve Benzema daha yetenekli ve daha buyuk oyuncular. Ben o kiyaslamayi dogru bulmuyorum o yuzden.
kiyaslamayi dogru bulmuyorum
Liverpool daki oyun sablonunu Real de bulamaz cunku.
Eski bir Barça fanını bu halde görmekten hicap duyuyorum. Kraldo ha? Yazıklar olsun.Perez baskanim neymarı alalı 4 ay oluyor. Bi de salahi al büyük başkan.
Neymar-Kraldo-Salah