Güzel kadro PSG maçındaki taktik ilen başarılı olabiliriz , Khanda umarım süper oynar

O kadar para harca bok gibi kadro kur alkışlıyorum

Hem emre mor hem feg yedek.

Babel, belhanda ve donk ilk 11 !!

Hocam beni cidden cok sasirtiyorsun artik. Bu 11 le sonumuzun bu sorunlu real karsisinda bile iyi olmayacagini anlamak icin kahin olmaya gerek yok.

Belhanda daha ne kadar sicmali ki yedege alinsin?

Donk kim ya? Yillardir gamsiz gamsiz oynayan anadolu topcusunun real karsisinda isi ne?

Ya babel? Yavsakliktan kac maci kaybettirdi. Adil olacaksan herifi kesip emre moru koyacaksin.

Hocam cok buyuk hayal kirikligi yaratiyorsun anlamiyorum cidden!!

Hem emre mor hem feg yedek.

Babel, belhanda ve donk ilk 11 !!

Hocam beni cidden cok sasirtiyorsun artik. Bu 11 le sonumuzun bu sorunlu real karsisinda bile iyi olmayacagini anlamak icin kahin olmaya gerek yok.

Belhanda daha ne kadar sicmali ki yedege alinsin?

Donk kim ya? Yillardir gamsiz gamsiz oynayan anadolu topcusunun real karsisinda isi ne?

Ya babel? Yavsakliktan kac maci kaybettirdi. Adil olacaksan herifi kesip emre moru koyacaksin.

Hocam cok buyuk hayal kirikligi yaratiyorsun anlamiyorum cidden!!
donk belhanda ve babel yerine kim oynasin söyle bakim

lemina, falcao ve feghouli sakat sayilir yani 11 sansi yok

yine mi belhanda lan yeter lan yeter ömer ve mor yine kadroda yok mazallah top sürüp tempo yaparlar

Bok var gibi tüm gücümle maça yetişmeye çalışıyorum. Kendimi sevgilisi her türlü pisliği yapmasına rağmen koşa koşa ona dönenler gibi hissediyorum.

Psg macindaki taktikle cikiyoruz
Rakip kim olursa olsun boyle 5’li defanslarla falan cikmazdik hic, insallah hayirli olur

Bir de Seri sivas macinda rezaletti, umarim aklini basina alip cikmar maca

donk belhanda ve babel yerine kim oynasin söyle bakim

lemina, falcao ve feghouli sakat sayilir yani 11 sansi yok

Babel out Emre Mor in

Donk out Omer bayram in.

Feghouli kesik, sakat degil.

Belhanda yerine de seriyi oynatirsin. Sure verseydi onceki maclarda Taylan bile denenebilir.

Adalet cok onemlidir. Belhanda bu kadar hicken ilk 11den kesilmezse takim icin adil degilsindir ve takimin saygisini kaybediyor Terim.

Belhandaya her mac sınırsız sıçış hakkı, seri, feghouli, lemina, emre mor, omer bayram aninda kenarda kesik!!

Babel out Emre Mor in

Donk out Omer bayram in.

Feghouli kesik, sakat degil.

Belhanda yerine de seriyi oynatirsin. Sure verseydi onceki maclarda Taylan bile denenebilir.

Adalet cok onemlidir. Belhanda bu kadar hicken ilk 11den kesilmezse takim icin adil degilsindir ve takimin saygisini kaybediyor Terim.

Belhandaya her mac sınırsız sıçış hakkı, seri, feghouli, lemina, emre mor, omer bayram aninda kenarda kesik!!
Lemina ve feghouli sakat hoca açıkladı az önce boş atmayalım yani

He Taylan Ömer ve Emre süper 3 lü orta sahasiyla Madridi yok ederdik doğrusun

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta sahada, beklerde ve ileride 1 tane hizli bir oyuncu yok, hoca hu sekilde nasil pozisyona girmeyi dusunuyor acaba. PSG macindaki oyunu begenmis ve ayni dizilis ile sahaya cikiyor, ben PSG macinda daha cok mucadele'yi begendim, oynadigimiz oyunu degil.

Lemina ve feghouli sakat hoca açıkladı az önce boş atmayalım yani

He Taylan Ömer ve Emre süper 3 lü orta sahasiyla Madridi yok ederdik doğrusun

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orada onemli bir fark var .

Belhanda yerine Seri dedim. Taylana onceki belhandanin sicip batirdigi maclarda vakit versen belhanda yerine belki Taylan BİLE oynayabilirdi dedim .

Babel, Donk yerine de Emre Mor , Omer Bayram.

Adil olan bunu yapardi.

Maçi benim dedigim gibi ciksan da kaybedebilirsin ama adaleti saglayarak takimi ve yarini kazanirsin.

Babel, donk, belhanda FT nin has adamlari diye bakiyor takim. Sinirsiz sicabilirler ama Feghouli, Omer Bayram, Emre Mor, Seri ilk hatada aninda kulubeye !!

Takim gozunde adaleti olmayan her teknik adam kaybetmeye mahkumdur. Takim sporlari ile biraz alakasi olan bunu anlar.

Geri
Üst Alt