Real Madrid'de Xabi Alonso Dönemi Sona Erdi

Oyuncular Xabi'yi yemedi, aksine onu çok da sahiplendiler.

Xabi kendi isteğiyle bıraktı ayrıca, istifa etti. Çünkü olmadı işte zorla güzellik olmaz.

Ayrıca tee ilk Xabi Real haberleri çıkınca yazmıştım; bu tarz "ben bir sistem oturtmak istiyorum" hocaları Real gibi takımlarda işlemez. En azından Real'de işlemez. Real Madrid'in kültüründe her zaman dünyanın en elit 3 kadrosundan birini kurup, o kadroyu en iyi şekilde idare edebilecek bir boss'la çalışmak var.

Kral'ın Takımı derken o lafın ciddi bir ağırlığı var aynı zamanda. Real Madrid'i sevmem ama yani kulübün yapısını, kültürünü bilmek gerekli diye düşünüyorum -ki @Alper Altun sen Real fanı olarak bilmem katılır mısın bana

Oyuncular Xabi'yi yemedi, aksine onu çok da sahiplendiler.

Xabi kendi isteğiyle bıraktı ayrıca, istifa etti. Çünkü olmadı işte zorla güzellik olmaz.

Ayrıca tee ilk Xabi Real haberleri çıkınca yazmıştım; bu tarz "ben bir sistem oturtmak istiyorum" hocaları Real gibi takımlarda işlemez. En azından Real'de işlemez. Real Madrid'in kültüründe her zaman dünyanın en elit 3 kadrosundan birini kurup, o kadroyu en iyi şekilde idare edebilecek bir boss'la çalışmak var.

Kral'ın Takımı derken o lafın ciddi bir ağırlığı var aynı zamanda. Real Madrid'i sevmem ama yani kulübün yapısını, kültürünü bilmek gerekli diye düşünüyorum -ki @Alper Altun sen Real fanı olarak bilmem katılır mısın bana

En güzel tespit

Abi bu arada ben vini gibi tiplerin performansın düşmesini yüzde yüz Alonso'ya bağlıyorum sene başından beri neredeyse bütün maçları izledim azcık çakma guardiolalık yapmaya çalıştı, ya bir numaralı kontra oyuncusuna ortasahada pas yaptırmaya falan kalktı, mbappe' de aynı şekilde adam geride oyun kurmaya falan çalışıyordu, hatta s sport spikerleri de kalktı herifin pas sayısının yükselmesini falan övdü sonra gümbürtüye gittiler. Yani hiç bu kadar kadrosuna uygun olmayan bir futbolun oynandığı başka bir real dönemi izlememiştim, coğu maçta kaleye bile sadece 2. yarının sonlarına doğru gitmeye çalışıyorlardı.

Geri
Üst Alt