Real Madrid'de Xabi Alonso Dönemi Sona Erdi

rezillik koca kulüp mbappe’nin oyuncağı olmuş

Real Madrid'de Xabi Alonso, Süper Kupa finali sonrası seremonide oyuncularından 'alkış koridoru' oluşturmalarını istedi. Mbappe ise buna itiraz edip, tüm takımı soyunma odasını götürdü.

G-er9NebUAAMdVL

rezillik koca kulüp mbappe’nin oyuncağı olmuş

Real Madrid'de Xabi Alonso, Süper Kupa finali sonrası seremonide oyuncularından 'alkış koridoru' oluşturmalarını istedi. Mbappe ise buna itiraz edip, tüm takımı soyunma odasını götürdü.

Durum bundan ibaret değil, bir araştır önce.

Hocalarin hocasi enriqe babam bunun gotune tekme vurarak (ben oyle hatirliyorum) goatligini tescillemistir
Yav bu yalanı kim uydurdu acaba. Kendisi Real Madrid'e gitmek istediği için yeni sözleşme teklifini kabul etmediğini tüm alem biliyor.

Bayer Leverkusen'ı namağlup şampiyon yapıp; Avrupa liginde final oynatıp rüştünü ispatlayan evlatlarinin gözünün yaşına bakmadan kovmuşlar...ah be hocam, iker casillas'ı yaka paça kovan kulübe hoca olacağına gitseydin premier ligte liverpool'a, westham'a falan

Bayer Leverkusen'ı namağlup şampiyon yapıp; Avrupa liginde final oynatıp rüştünü ispatlayan evlatlarinin gözünün yaşına bakmadan kovmuşlar...ah be hocam, iker casillas'ı yaka paça kovan kulübe hoca olacağına gitseydin premier ligte liverpool'a, westham'a falan

Kovulmaktan ziyade kendisi bıraktı gibi geldi bana.

Futbolcular seni topaç ettiyse zaten orada işin ne ki?

Kylian Mbappé: “Kısa da olsa sizin için oynamak ve sizden bir şeyler öğrenmek bir zevkti. İlk günden beri bana güven verdiğiniz için teşekkür ederim.”

“Sizi net fikirleri olan ve futbol hakkında çok şey bilen bir teknik direktör olarak hatırlayacağım. Yeni kariyerinizde başarılar dilerim.”

Geri
Üst Alt