Real Madrid'in Yeni Hocası Xabi Alonso Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1748272702971.webp

Real Madrid, Brezilya Milli Takımı'yla anlaşan Carlo Ancelotti'nin boşluğunu, kulübün eski futbolcusu Xabi Alonso ile doldurdu. Almanya Bundesliga'da geçtiğimiz sezon büyük bir başarıya imza atan Alonso, kırmızı-siyahlı kulübe şampiyonluk yaşatmıştı.

Genç teknik adam, Real Madrid'le 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Leverkusen'de kazanabilecegi tüm kupalari kazanip yazdigi basari hikayesiyle bu pozisyonu hak etti

Kulübü bilen bir efsane Leverkusen ile kazandığı başarı ile kimsenin Xabi'ye itiraz etme hakkı yok haketti bu pozisyonu

Okan hocam Ekim ayında Real'e kayar.

Hatırladığım kadarıyla Leverkusen öncesi de büyük teklif/ler almıştı ve kendini kanıtlamak adına Leverkusen seçimi yapmıştı. Mesela Arda Güler'de öyle yapabilirdi. Tabii Real Madrid cazibesine karşı koymak Xabi kariyeri kadar kolay olmazdı. Onun sıkışıklığını net yaşadı. Xabili Real Madrid oyununu önümüzdeki sene merakla bekliyorum. Değişik olacak.

seneye eşleşirsek bazıları için zor olacak gs-real madrid maçı

1748258085177.webp
,

Xabi Alonso: "Buraya yeniden adım attığımdan beri, dışarıda olsam da asla kaybetmediğim o duygular yeniden canlandı. Bu, yeni bir dönemin başlangıcı…"

İmza töreninde meydan okudu.

Başarılı olacağına dair vibe almıştır herkes.

Bellingham orta sahaya dönüyor​

Basın toplantısında en dikkat çeken açıklamalardan biri, Jude Bellingham’ın pozisyonuyla ilgiliydi. Geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla ağırlıklı olarak daha ileri bölgelerde görev alan İngiliz yıldızın, Alonso yönetiminde daha geleneksel bir orta saha rolüne geri döneceği ifade edildi.

Alonso, “O her yerde özel olabilir çünkü o zaten özel bir oyuncu. Real Madrid için bir döneme damga vuracak bir isim. Henüz 21 yaşında ve kulübün gelecekteki projelerinde temel bir rol oynayacak. Onunla çalışmak için doğru zaman ve doğru yerde olduğum hissine kapılıyorum. Onu bir orta saha oyuncusu olarak görüyorum. Ondan en verimli şekilde faydalanmaya çalışacağız” dedi.

KIZAĞA ÇEKTİ İYİ OLDUU!!

lobisi ile varolan takım

karşılaştıgımızda hakemlerin reali nasıl tuttugunu gördük

bu takıme en ufak sempati duyan gsli degildir

Bana göre çok başka bir Real Madrid inşa edecek. Alışılagelmiş sadece kazan yeter mantığından takımı çıkaracağını düşünüyorum. Tabiki kendisi de sonuçların ne kadar önemli olduğunu biliyordur. Ancak daha elegan bir takım oluşturacaktır. Bana göre birkaç transfer de isteyecektir.

Geri
Üst Alt