Recep Gül'ün Sözleşmesi Uzatıldı ve Westerlo'ya Kiralandı

Yıllardır diyorum gençleri Belçika ya Hollanda ya kiralayalım orada oynasınlar diye ama bu ne böyle yav 80 bin € satın alma opsiyonu nedir Allah aşkına.

Kafayı mı yediniz ??

sent via GSC

Birde tuafima giden eger oyuncu cöp ise bu takim nasil kiralamiz bunu? Varki bir yetenek oyuncu ile ilgilenmisler

Geri istemiyoruz demek ki.

Istemezsek bile mantikli madde olur. Recep orda patlayip, Westerlo mesela Willem Tilburgun Frenkie De Jongu sattigi gibi bir satis yaparsa (zamaninda 1€ satmislardi ama 10% üstünde pay hakklari vardi), iyi kazik yemis oluruz.

Westerlo kulup tarihinin en pahali satisi Nabil Dirar olmus 1.8 milyon Euro ya. Yani fazla bir beklenti icin de olmayin Recep Gul iyi oynayip transfer yapsa 2-3 milyon euro'ya, alcagimiz 700.000-1.000.000 € olur.

tam mallık şu anlaşma çocukta az ışık olsa 80 bini ver al
oh ne güzel

yurt dışına göndereceğin yere bizim 1. lige gönder daha iyi Fatih Karagümrük'e Menemenspor'a falan ilk 11 oynamaları garanti olur

diğer taraftan Merih Demiral örneği var Fenerbahçe'den Portekiz 2. ligine giden ve sonradan yıldızlaşan oyuncu olarak.

tam tersi yurt dışına imkan olsa bütün alt yapıdan çıkanları gönderebilsek

Westerlo kulup tarihinin en pahali satisi Nabil Dirar olmus 1.8 milyon Euro ya. Yani fazla bir beklenti icin de olmayin Recep Gul iyi oynayip transfer yapsa 2-3 milyon euro'ya, alcagimiz 700.000-1.000.000 € olur.

bu transferi ilk duyuran duyumcu kim?

2-3 gün önce söylemişti biri.

gecen sezon bu recep U19 da mi oynadi yoksa u21 de mi? Heralde elde kalan bütün u21 oyunculari bu sekilde gönderecekler, üc bes kopaririz diye. hala tuafima giden olay, herzaman da derim bu u21 de oyniyanlar cöp ise buzamana kadar neden takimda tuttuk, bunu biri bana acikliyabilirmi?

Bedavaya kiralayıp bu kadar ucuz opsiyon koymak bravo.

gecen sezon bu recep U19 da mi oynadi yoksa u21 de mi? Heralde elde kalan bütün u21 oyunculari bu sekilde gönderecekler, üc bes kopaririz diye. hala tuafima giden olay, herzaman da derim bu u21 de oyniyanlar cöp ise buzamana kadar neden takimda tuttuk, bunu biri bana acikliyabilirmi?

U21'de oynadı. çocuk daha 18inde.

39 maçta 13 gol 4 asist yapmış.

Geri
Üst Alt