Recep Gül'ün Sözleşmesi Uzatıldı ve Westerlo'ya Kiralandı

Ulan cok garip yaw. Genc potansiyelli veletleri komik rakamlara verip 30+ cöp yerlileri dolduruyoruz
Ozan hain, bu çöp, diğerleri yetersiz diyorlar.

Ama Adem'in Yusuf'un Şener'in falan Süperlig tecrübesi bile yeter biz de oynamak için. Her türlü kulp bulunur tabi

sent via GSC

Oynadigi maclarda ve alt yapidaki maclarda gorduk kendisini iste, yetersiz, A takimda oynama potansiyeli gormedim, biz de kalsa ikinci ve ucuncu ligde kaybolup gider, en dogrusu avrupa'da futbolunu surdurmek

Sözleşme şartları hangi mantıkla hazırlanıyor çok merak ediyorum şartları onlar mı sunuyor adamda ışık varsa düşük bedelle satış yapsan bile belli bir miktara tekrardan satın alma opsiyonu koyarsın ...

Recep copunun arkasindan aglamayin bari yaw 1.65 kafasini yerden kaldirmayan her mac 15tane sut deneyip anca 1 tanesini atabilen zihinsel olarak sorunlu bir topcu
Bi yol olmaz bundan

En son fm de 80 k ya Senegal liginden regen alıyodum

muhtemelen bir b.k olmayacak boşa ağlamayın arkasından

Sonraki satıştan yüzde 35 olsa mantıklı hamle diyeceğim ama satış karının yüzde 35'i kötü anlaşma.

Edit : bonservisi 80 bin euroymuş :D

Son düzenleme:
Iyi oynarsa 80.000'i verir bonservisini alirlar ve biz de satis kari icin satilmasini bekleriz.Anlamadim bu hamlenin mantigini.

Biz beceriksiziz, bu adamı oynatamayız dolayısıyla parlatamayız ama siz parlatıp bir yerlere satabilirsiniz. Biz 1 milyona satacaksak siz 10 milyona satarsınız. O yüzden alın eti sizin kemiği de sizin hem siz kazanın hem biz demişiz sanki.

Birşey olacak veya olmayacak orasını geçtim dünya üzerinde bu kadar saçma iş yapacak 2.bir takım yoktur.. Sözleşmesini neden uzattık %35 mi yani olay hala ümidimiz varsa adam gibi geri alma opsiyonu neden yok? Saçmalıklar silsilesi

Biz beceriksiziz, bu adamı oynatamayız dolayısıyla parlatamayız ama siz parlatıp bir yerlere satabilirsiniz. Biz 1 milyona satacaksak siz 10 milyona satarsınız. O yüzden alın eti sizin kemiği de sizin hem siz kazanın hem biz demişiz sanki.

Önceki sayfada en yüksek satışları Dirar 1.8 mi ne demişler üstat.

Birşey olacak veya olmayacak orasını geçtim dünya üzerinde bu kadar saçma iş yapacak 2.bir takım yoktur.. Sözleşmesini neden uzattık %35 mi yani olay hala ümidimiz varsa adam gibi geri alma opsiyonu neden yok? Saçmalıklar silsilesi

Ortada sacmalik yok bence
Umit fln da yok kotu bir topcu beklenti de az

Geri
Üst Alt