Red Dead Redemption 2 | Rockstar Games

Yukarıda Urfalı dayı videosunu yapmış ya😄 youtubeta günlük 2 dk geçiren herkes spoiler yemiştir zaten. Hoş, ben bilmiyordum oynadığım dönem, söve söve kapattım

Vallahi YouTube kadar şerefsiz haysiyetsiz onursuz gurursuz bir platform yok. Bir oyunun sonunu aslında öğrenmek istemezken görmek istiyorsan oyunun adını arama kısmına yazıp enterlamak yeterli. :D Ulan oyunun trailerini falan getir bari yok, gelen öneriler arasında bir video, bakıyorsun kapakta oyunun sonu var kimlerin öldüğü falan yazıyor. Heves kaçırmak için birebir.

Yukarıda Urfalı dayı videosunu yapmış ya😄 youtubeta günlük 2 dk geçiren herkes spoiler yemiştir zaten. Hoş, ben bilmiyordum oynadığım dönem, söve söve kapattım
Olsun %1 ihtimal bile olsa tat kaçırır

Devam etmeni tavsiye ederim filmin 2. kısmı gibi düşün

Bu şaheseri bitirmelisin

Oyunu 4 kere bitirdim ama oynamalara doyamadığım için artık yeniden başlamak yerine oyuna devam etmeye karar verdim. Tüm mapte girilmedik gedik bırakmamaya karar verdim ve eminim çoğunuzun asla farketmediği detaylara ulaştım. Bu detaylara sonraki postumda değineceğim ama asıl anlatmak istediğim şey başka.

RDR'de hepimizin gitmekten keyif aldığı bir kasaba vardır. Benim ki Valentine idi orası bana huzur veriyor ve vahşi batı ruhunu iliklerime kadar hissetmeme sağlıyordu.

Yine bir gün kasabayı gezip, kasaba halkıyla etkileşim kurarken, Npclerden birinin diğerlerinden farklı davrandığını keşfettim. Sık sık benim bulunduğum ortamlar geliyor ve göz teması kurmaya çalıştığını farkettim.

O anlardan biri :
1783327767969.webp

Kasaba da saloon a gidiyorum bir bakıyorum masadan beni izliyor. yakışıklı uzun boylu bir herifte ilginç bir şekilde bu karşılaşmalarımız hoşuma gitmeye başladı.
Bir keresinde onu denemek için atımla kasabaya gelir gelmez atımı meydana bırakıp bir köşe sakladım. NPC gelip atımı görünce önce etrafa baktı sonrada gidip atımı sevdi, o kadar çok hoşuma gitti ki. Sonra oturduğum eyere doğru uzanıp hafifçe havayı içine çekti. (NPC olduğu için bazen doğaçlama hareketler yapabiliyor)

Bende hemen silahlarımı çıkarıp şakır şukur çevirerek atın yanına gittim. Atın güzelmiş iri ve dolgun dedi , bende selam verip ata binip utanarak oradan uzaklaştım. Tam 3 oyun günü Valentine uğrayamadım. Ta ki wanted ilanlarında onu görene kadar sonra atımın nefesi kesilene kadar Valentine kasabasına gittim. Sırf beni tekrar görebilmek için suç falan işlemiş o derece garip bir durum bakalım işler nereye gidecek.

Geri
Üst Alt