- 30 Ağustos 2009
- 30.010
- 19.847
- 2.393
PS4 de şu an 136 TL gözüküyor ultimate edition paketi. Bu tam sürüm oyun mu yoksa oyun içi paket mi bakma şansın var mı? @Hakan Motz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PS4 de şu an 136 TL gözüküyor ultimate edition paketi. Bu tam sürüm oyun mu yoksa oyun içi paket mi bakma şansın var mı? @Hakan Motz
PS app uygulamasından diyorum oradan alınıyortam anlattigina anlamiyom bamedim ama rdr2 hala 60 euro burda
media markttan 20 euroyu almistim
trde media markta bak bi
@Vasfi Vural bu isleri daha iyi bilir
al hemen tam oyun ALLLLLLLLLLLPS app uygulamasından diyorum oradan alınıyor
Aldım teşekkürler kafamı karıştıran standart sürümünün 2000 TL olması bu sürümün ise nirmal fiyatının 680 TL olması oldu.al hemen tam oyun ALLLLLLLLLLL
indirimin şovu yapılıyorAldım teşekkürler kafamı karıştıran standart sürümünün 2000 TL olması bu sürümün ise nirmal fiyatının 680 TL olması oldu.
2004, 2010, 2018 buna göre 2028 olmalı ama GTAV - VI tarihlerine bakarsak 2038 gibi görünüyor![]()

Onurum atını seven kovboyum