Red Dead Redemption 2 | Rockstar Games

Beni oyun oynatmaya soğutmuştu ki Uncharted’ı falan severdim bayağı. Bundan sonra hiç bir hikaye çekmiyor içine.

Hikayeyi derinlemesine yaşattılar, detaylar vs muazzamdı. Witcher çok övülür o da iyi ama beni bunun kadar çekmemişti hikayeye.

At sürüş dinamiğinde de bence daha sonra çıksa bile GoT aynı keyfi vermiyor.

Kötü haberi aldıktan sonra, şifa bulmak için çabalayan olmuştur kesin, senaryoda olmasa da. Şerefsiz Rockstar’ın bile bunun üstüne çıkabileceğini sanmıyorum bir daha.

Acilen filmi çekilmeli.

Beni oyun oynatmaya soğutmuştu ki Uncharted’ı falan severdim bayağı. Bundan sonra hiç bir hikaye çekmiyor içine.

Hikayeyi derinlemesine yaşattılar, detaylar vs muazzamdı. Witcher çok övülür o da iyi ama beni bunun kadar çekmemişti hikayeye.

At sürüş dinamiğinde de bence daha sonra çıksa bile GoT aynı keyfi vermiyor.

Kötü haberi aldıktan sonra, şifa bulmak için çabalayan olmuştur kesin, senaryoda olmasa da. Şerefsiz Rockstar’ın bile bunun üstüne çıkabileceğini sanmıyorum bir daha.

Acilen filmi çekilmeli.

Oyundaki tek eksik sevişememek diyebilir miyiz? Küvette kadın baş ucuna oturup anca kur yapıyordu, çıldırıyordum yanaşsın diye ama yok! ki rockstar sever böyle şeyleri vice cityde bile çalılarda araba hopluyordu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyundaki tek eksik sevişememek diyebilir miyiz? Küvette kadın baş ucuna oturup anca kur yapıyordu, çıldırıyordum yanaşsın diye ama yok! ki rockstar sever böyle şeyleri vice cityde bile çalılarda araba hopluyordu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umarım gelecek oyunda seni yan karakter yaparlar da ana karakter sana saplar

Atın üstünde bir sağa bir sola, çor yok çocuk yok, böyle hayat mı geçer.

Harika bir oyun ama tespit gibi tespittt

Çogu zaman açıp poker oynayıp cikiyorum. Gece yarisi at sürüp görev yapmak amelece gelebiliyor.

Bir ara Keramettin adminin bu oyuna inanilmaz bir takintisi vardi. Oyunda asiri vakit harciyor ve cevresinde de sadece bu oyunu oynayanlari topluyordu. Biz siradan insanlarin sohbetinde iki kelam etmesi imkansizdi.

Sonra gel zaman git zaman bir kac yil sonra harçliklarimi toplayip oyunu oynamaya baslamistim. Keramettine arhtur noluyor öyle yaa demistim. Yuzume bön bön bakmıs cevap vermeden gitmisti. O zamana kadar kendimi hic bu kadar aşagilanmis hissetmemistim. Sonra anladim ki paran varsa trendleri aninda takip edecek gucun varsa keramettinle arkadas olursun.

Hic oynamadim ikisinede

Guzel oyun bilgisayari toplayip

basliyim

Geri
Üst Alt