Onur Bayraktar
Parçalı Üye
- 21 Şubat 2020
- 4.581
- 3.992
- 603
Keşke remake yapsalardı da bu paraları isteselerdi. Doğrudan texture upgrade aynı oyunu port ediyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke remake yapsalardı da bu paraları isteselerdi. Doğrudan texture upgrade aynı oyunu port ediyorlar
Pro mu aldin hayirli olsun hakanfield
Pro mu aldin hayirli olsun hakanfield
oynamadım bu oyunuBu oyunun hikayesini yaşayarak oynayan adam bir daha hiç bir tps oyundan bu keyfi alamaz.
Malum haberi aldığı an karakteri yaşatan en iyi oyun olarak görüyorum. Filmi çekilse imdbde kafaya oynardı.
Avatarla soyisim tutarlı gözüküyoroynamadım bu oyunu
ya ben şu sahnede hep salya sümük ağlıyorumBu oyunun hikayesini yaşayarak oynayan adam bir daha hiç bir tps oyundan bu keyfi alamaz.
Malum haberi aldığı an karakteri yaşatan en iyi oyun olarak görüyorum. Filmi çekilse imdbde kafaya oynardı.
Kardeşim hakikaten oyun demek çok yavan kalıyor. Benim için de bir başyapıttır. İlk defa bir oyunun hikayesini arka arkaya 3 defa oynadım. Sonuncu da oyunu tüm yan görevler dahil %100 bitirdim. Ha ben oyundan, oyunun atmosferinden ayrılabildim mi? Hayır. Hala daha %100 bitirdiğim bir oyunda John Marston ile haritada takılıyorum, avlanıyorum, respawn olan hazineleri yağmalıyorum, yeni şeyler keşfetmeye çalışıyorum. %100 bitirdiğim bir oyunun haritasında öylesine takılmak bile keyif veriyor. Yani boş zamanlarımda oyun oynamak istediğimde açıyorum RDR2 haritasında takılıyorum. Senin de yaşadığın gibi yeni bir oyuna başlamak gelmiyor içimden. Sadece Silent Hill 2 Remake oynamak için RDR2 dünyasına kısa bir süre ara vermiştim ki o da benim için efsane oyunlar arasındadır. Bir de herhalde Half-Life 3 falan çıkarsa onu araya alır oynarım diye düşünüyorum. Ben daha uzun bir süre başka bir açık dünya oyun oynayamam herhalde. En son AC Origins'i oynamıştım, güzel de bir oyundu. Ama RDR2 gibi bir şaheser yanında çok yavan kalıyorlar. Origins'den sonraki AC oyunlarını oynayamadım bile.Bu oyunun hikayesini yaşayarak oynayan adam bir daha hiç bir tps oyundan bu keyfi alamaz.
PS4 de sarar mı?Red dead Redemption > GTA
PS4 de sarar mı?
İndirime girince alayım.bir saniye vakit kaybetme hemen indir
Harika birisin yaa Arasımm. Bazen online da karsilasiyoruz biz tren soyarken sen her seferinde bu vahsi dünyanin güzelliklerini resmediyorsun.
Bitki, çiçek toplamak askerden beri en büyük hobim Doruk! Gün gelecek kendi trenlerimiz de olacak...Harika birisin yaa Arasımm. Bazen online da karsilasiyoruz biz tren soyarken sen her seferinde bu vahsi dünyanin güzelliklerini resmediyorsun.
Bir kaç cicek ve bitki toplarkende görmustum.![]()