Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.909
- 21.012
- 2.233
Çok da bitmiş havası yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen Sara. Singo da olabilir belki.İkisi de 23 yaş üstü. Kim gidiyor?
Bence ikisinden de verim alabiliriz bu sezon ama hayırlısı artıkMuhtemelen Sara. Singo da olabilir belki.
Sara'dan benim pek bir beklentim yok açıkçası. İyi denildiği dönemlerde bile bana göre yetersizdi. O yüzden Sara gidip, yerine Reijnders gelirse orta sahamız çağ atlar. Singo konusundaysa çok özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ama maalesef sık sık sakatlanmaya müsait bir oyuncu, o yüzden tam güvenemiyorum kendisine.Bence ikisinden de verim alabiliriz bu sezon ama hayırlısı artık
onuda okan düşünsün yardımcı forvet oynatır bazı maçlarda forvet oynatır.Bu adam sadece ofansif bir kanat değil forvette aynı zamandaTakımda zaten sane ve barış gibi adamlar var leao ne katacak ki bize? Noa lang bile daha faydalı olur takıma çeşitlilik katar
Sara rotasyon için çok iyi bence... hiç dinlendirme fırsatı bulamıyoruz sezon içerisinde sakatlanıyor sakatlıktan kötü dönüyor falan. Süresi biraz azalsa çok daha iyi olacak da. Neyse hayırlısı artık...Sara'dan benim pek bir beklentim yok açıkçası. İyi denildiği dönemlerde bile bana göre yetersizdi. O yüzden Sara gidip, yerine Reijnders gelirse orta sahamız çağ atlar. Singo konusundaysa çok özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ama maalesef sık sık sakatlanmaya müsait bir oyuncu, o yüzden tam güvenemiyorum kendisine.
reijdersin muadili kimdir sence adminim yani dünya futbolundanDün gece bunu ben söylemiştim zaten, konu falan açılmadı benim söylemlerime.