GSCimbom
Tier 1 Reijnders ve Leão Transferleri İçin Yoğun Mesai Başladı
Alper Altun

Tier 1Reijnders ve Leão Transferleri İçin Yoğun Mesai Başladı Sayfa 2

Alper Altun ·

Cevap
105
Okunma
5,2K
Sayfa
2/6
Bu ikisi gelir, kaliteli de bir genç santrafor alırsak fazla uğraştırmasınlar, bizi şampiyon ilan edip, geri kalan takımlar 2.lik için sezona başlasınlar.

leao-reijnders-reijnders-leao.gif
1785419202095.webp

Takımda zaten sane ve barış gibi adamlar var leao ne katacak ki bize? Noa lang bile daha faydalı olur takıma çeşitlilik katar

Bence ikisinden de verim alabiliriz bu sezon ama hayırlısı artık
Sara'dan benim pek bir beklentim yok açıkçası. İyi denildiği dönemlerde bile bana göre yetersizdi. O yüzden Sara gidip, yerine Reijnders gelirse orta sahamız çağ atlar. Singo konusundaysa çok özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ama maalesef sık sık sakatlanmaya müsait bir oyuncu, o yüzden tam güvenemiyorum kendisine.

Sara'dan benim pek bir beklentim yok açıkçası. İyi denildiği dönemlerde bile bana göre yetersizdi. O yüzden Sara gidip, yerine Reijnders gelirse orta sahamız çağ atlar. Singo konusundaysa çok özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ama maalesef sık sık sakatlanmaya müsait bir oyuncu, o yüzden tam güvenemiyorum kendisine.
Sara rotasyon için çok iyi bence... hiç dinlendirme fırsatı bulamıyoruz sezon içerisinde sakatlanıyor sakatlıktan kötü dönüyor falan. Süresi biraz azalsa çok daha iyi olacak da. Neyse hayırlısı artık...

Geri
Üst Alt