Tier 1 Reijnders ve Leão Transferleri İçin Yoğun Mesai Başladı

Bu ikisi gelir, kaliteli de bir genç santrafor alırsak fazla uğraştırmasınlar, bizi şampiyon ilan edip, geri kalan takımlar 2.lik için sezona başlasınlar.

İkisi de 23 yaş üstü. Kim gidiyor?

reijders saranın çok daha tempolusu ve bence reijdersin bize gelmesi leaodan bile daha mükemmel bir olay

leao-reijnders-reijnders-leao.gif
1785419202095.webp

Takımda zaten sane ve barış gibi adamlar var leao ne katacak ki bize? Noa lang bile daha faydalı olur takıma çeşitlilik katar

Bence ikisinden de verim alabiliriz bu sezon ama hayırlısı artık
Sara'dan benim pek bir beklentim yok açıkçası. İyi denildiği dönemlerde bile bana göre yetersizdi. O yüzden Sara gidip, yerine Reijnders gelirse orta sahamız çağ atlar. Singo konusundaysa çok özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ama maalesef sık sık sakatlanmaya müsait bir oyuncu, o yüzden tam güvenemiyorum kendisine.

Takımda zaten sane ve barış gibi adamlar var leao ne katacak ki bize? Noa lang bile daha faydalı olur takıma çeşitlilik katar
onuda okan düşünsün yardımcı forvet oynatır bazı maçlarda forvet oynatır.Bu adam sadece ofansif bir kanat değil forvette aynı zamanda

Sara'dan benim pek bir beklentim yok açıkçası. İyi denildiği dönemlerde bile bana göre yetersizdi. O yüzden Sara gidip, yerine Reijnders gelirse orta sahamız çağ atlar. Singo konusundaysa çok özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ama maalesef sık sık sakatlanmaya müsait bir oyuncu, o yüzden tam güvenemiyorum kendisine.
Sara rotasyon için çok iyi bence... hiç dinlendirme fırsatı bulamıyoruz sezon içerisinde sakatlanıyor sakatlıktan kötü dönüyor falan. Süresi biraz azalsa çok daha iyi olacak da. Neyse hayırlısı artık...

Yoğun mesai, kısık ates, fırsat transfer, yarım odun, kelle mi ortaya çıkarırım, son dakika, boş cüzdan ebenizin orekesi

Geri
Üst Alt