Tier 1 Reijnders ve Leão Transferleri İçin Yoğun Mesai Başladı

tolgaya göre onay alınmış uğraşılıyor kahvekonyaka göre onay bekleniyor kesin olan şu ikisinide istiyoruz

Bu isimler zaten çıkmadı mı..
Ne oldu sanki ilk kendisi duymuş gibi paylaşım yapmış.

Bu arada .reijnders 28 yaşındaymış..Ben daha genç zannediyordum..

Dursun Özbek ve Abdullah Kavukçu'nun transfer işini gurur meselesi yaptığını düşünüyorum bu iki isim için kesenin ağzı açılıyor gibi

İki oyuncuda son derece değerli Avrupa'nın en üst düzey takımlarında oynamış Real Madrid yapsa şaşırmayacağımız isimler takım level atlar

Dursun Özbek ve Abdullah Kavukçu'nun transfer işini gurur meselesi yaptığını düşünüyorum bu iki isim için kesenin ağzı açılıyor gibi

İki oyuncuda son derece değerli Avrupa'nın en üst düzey takımlarında oynamış Real Madrid yapsa şaşırmayacağımız isimler takım level atlar
Kavukcu neyse de daha 15 ay önce rakibin başkanı sana sinek 2li demiş. Ayağına fırsat gelmişken gerekirse 150 milyonluk bütçe yap. Şampiyon ol adamı gönder sonrasında showunu yap

Hayırlı olsun

IMG_1895.webp

Leao Reijnders gelir Sara gider
Can Uzun gelir Bay gider
2 uydurma u23 ile transfer kapanir
Keşke Sallai Lucumi değisimi falan da olsa

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallaha iyi bir 8 numara alırsak geri kalan mevkilere ortalama üstü her adama razı olurum.

Bence Reijnders gelse bile Sara kalmalı bu arada. Orta sahasızlık bizi mahvetti bu sene.

kahvekonya kim Aybars mı

reijdersss ve leao gelirse . Saranin gitmesi lazim ve 10 numaranin genc olmasi lazim.

Geri
Üst Alt