Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.223
- 14.883
- 2.828
Kahve Konyak Okan hoca olabilir mi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

okanın şoföruKahve Konyak Okan hoca olabilir mi![]()
Bakıyorum neşen yerine gelmiş, 2 duyum aldınya koca koca adamlar "o hollandalıyı istiyorum reynderrrrssss ımmmfff" modunda
Kavukcu neyse de daha 15 ay önce rakibin başkanı sana sinek 2li demiş. Ayağına fırsat gelmişken gerekirse 150 milyonluk bütçe yap. Şampiyon ol adamı gönder sonrasında showunu yapDursun Özbek ve Abdullah Kavukçu'nun transfer işini gurur meselesi yaptığını düşünüyorum bu iki isim için kesenin ağzı açılıyor gibi
İki oyuncuda son derece değerli Avrupa'nın en üst düzey takımlarında oynamış Real Madrid yapsa şaşırmayacağımız isimler takım level atlar
Tolgahan da bu gün toplantı olacak Kavukçu ve başkan arasında dedi yani onda da onay alındı haberi gelmedi.tolgaya göre onay alınmış uğraşılıyor kahvekonyaka göre onay bekleniyor kesin olan şu ikisinide istiyoruz
Seedorf, onun kadar üst seviye olmasa dareijdersin muadili kimdir sence adminim yani dünya futbolundan
Yav
Barella kovacic benzeri topçularreijdersin muadili kimdir sence adminim yani dünya futbolundan