Remzi Sanver: "Boğazın incisi Galatasaray adamız, yakında hizmetinizde olacak''

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Remzi Sanver: 'İstesek Norveç'te yaşardık! Siz oraya özenmeyin diye…' - Son  dakika spor haberleri – Sözcü

Remzi Sanver: "Boğazın incisi Galatasaray Adamız, yakında hizmetinizde olacak. Bunu sevinçle müjdeliyoruz. Hukukun üstünlüğünü tescilleyen, adaletin neticesine ulaşılmasında geçmiş yönetim ve yöneticilerimize şükranlarımızı sunuyoruz."

Remzi Sanver: "Sadece oyuncularımızın teknik heyetin kullanmış olduğu ürünlerin E-ticaret yoluyla satılmış olması sebebiyle 10 Kasım 2021'de Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk"

Remzi Sanver: "Kamuoyunun huzuruna çıkmanın hangi sıklıkla daha faydalı olacağını biraz da deneyerek bulmaya çalıştık. Bundan sonra en az ayda bir ve her ayın ilk haftası huzurunuzda olacağım"

gscımbom uyelerıne ucretsiz tost verilecektir

konuya dair bir diger baslikta , nacizane yorumumun sonunda yazdigim sozun benzeri bir aciklama baslik girisi olmus~ okurken tebessum ettirdi bir anlamda .

~ bogazin incisi ~

< - benim diger basliktaki mesajimin kapanisi gibi
- >

~ Adamiz Incimiz ~

sozun ozu;

guzel haberler oluyor. cok kiymetli bir sonuc bu camia'miz adina.....
bu vesile ile emegi gecenlere tesekkur ediyorum.

Siz olsanız adayı değerlendirirdiniz?

Yaw ne hizmeti 5 liraya çay satıp mı kurtaracaksiniz kulübü?

Satın gitsin adayı bir işimize yaradığı yok zaten.
En az 200-300 m$ dolar eder.
O parayla borçlar kapanır.
Tüzüğe de başkan borç yaparsa yönetimle birlikte öder diye madde koyarsın olur biter

bu adada nıye havuz var

Güzel. Klas bir mekan ama ulaşım biraz zor.. Özellikle dağılma çok zor olmaz mı?
Sorun olacağını sanmam. Kara çok yakın. Sefer sık olur. 1 tekne 800 kişi alıyor neredeyse. Lüks yapsan 100 kişi alsan bile yarım saatte boşalır orası.

Konser organizasyonları (kendim de içinde bulunduğumdan) şu dönemde en hızlı ve istikrarlı gelir kapılarındandır. Bir de ada, çok özel bir yer olur bu tip işler için.

Satsak kac dollar eder? 30-50 milyon dollar arasi? Yada daha fazla mi?

burayı dügün salonu yapcan yemekli ickili falan 200 bin tlden verirsin günlük

Geri
Üst Alt