Tier 1 Renato Nhaga, Galatasaray Yolunda

Yatırımlık topçu gelecek sene şl' de 2 -3 maça çıksın sene sonu x4'e satarız biryerlere .

hani şampiyonlar ligindeki takımlar oyuncularını vermiyorlardı??
bu kim yav

Yani su oyuncu icin yok gorustuler soyle oldu boyle oldu filan yazmak bunun etkilesimini yapmak cok cok komik. Abi 18 yasinda Portekiz bilmem kacincisi takimdan adami boyle in a minute alip geleceksin.

Bu etkilesim bosuna topcuya karsi beklenti olusturacak.

18 yaşında yatırım ve rotasyon amaçlı U23 transferi. Eyvallah da kısa vadede Lemina'yı yedekleyebilecek bir sağlam 6 numaraya ihtiyacımız var. Bu transferi yapmayan yönetim hem CL'yi hem ligi satmıştır benim nezdimde.

Yani su oyuncu icin yok gorustuler soyle oldu boyle oldu filan yazmak bunun etkilesimini yapmak cok cok komik. Abi 18 yasinda Portekiz bilmem kacincisi takimdan adami boyle in a minute alip geleceksin.

Bu etkilesim bosuna topcuya karsi beklenti olusturacak.
Kesinlikle katılıyorum.3 ay boyunca Donnarumma Ederson deyip deyip beklettiler.Uğurcan çıktı. keşke Muslera'nın ayrıldığı gün veliahtım bu diyebilseydi mesela.Git getir 10 numarayıda 6 yı da 8 ide anında .beklemekten yoruldu insanlar.Cevval olsun ,aidiyet olsun .Bizde her türlü oynar.Kaçamak futbolcu olmasın yeter.Sallai feyiz versin.

Geri
Üst Alt