Reşit Ömer Kükner: "Fenerbahçe'nin en yükseğinden en altına seviyesi Rambo Okan seviyesidir"

Galatasaray SK Kurumsal İletişim Direktörü Reşit Ömer Kükner: "Stadyumun girişinde kuyruk vardı, 1907 diyeni içeriye alıyorlardı. Ne kimlik soran var, ne T.C kimlik numarasını kontrol eden var. Maç günü her geleni içeriye alıyorlar. Spor Bakanı kalabalığı görünce şaşırdı."

giris kodu : 1907 :asd:
Ben 1907 james bond alin beni

TV'de ne konustu bilmem ama futbolculugu zamaninda ne fenerdeyken ne bizdeyken bir yamugu olmadi diye hatirliyorum. Sakatliktan cikmisti zaten ve emekli olmadan once bizde bir sene gecirdi galiba ve as futbolcu degildi. Turkiye'nin en iyi penalticisi idi yalniz.
Televizyonda ağır Fenerbahçeli olmasından mütevellit Fenerbahçe amigosuydu işte. Ama zaten FB TV'de yorumculuk yaptığı için amigoluk yapmak en doğal hakkıydı bir yandan da. FB TV'de ya da GS TV'de de objektif olamazsın zaten. Yoksa Emre Bol gibi, Turgay Demir gibi falan bir facia açıklamasına denk gelmedim ben de.

Türkiye'nin spordan sorumlu en yüksek mercisi durumu "şaşkınlıkla" karşılıyor. Bu olaya müdahale etmesi gereken kişi kim? bizim köyün muhtarı mı ? Şaka falan olması lazım xD

Az bile demiş, hadi bu Rambo rahatsızda bunları yapıyor. Sen güya yalı cocuğusun ama manyak bi veletten farkın yok kepazord.

%100 doğru tesbit. Hepsi aynı yemeği yiyip suyu içiyormuşcasına aynı kafa yapısına sahip. Fanatik fenerli olup da mantıklı konuşan birini hiç tanımadım daha. Hepsinde aynı laflar, aynı hedef saptırma taktikleri, gerçekten uzak hayal dünyası eseri argümanlar.
Bazen ülkedeki tüm fenerlilerin akşamları bi yerde toplanıp, aynı saçmalıkları ezberleyip ertesi gün sokağa salındıklarını düşünüyorum.

Galatasaray SK Kurumsal İletişim Direktörü Reşit Ömer Kükner: "Stadyumun girişinde kuyruk vardı, 1907 diyeni içeriye alıyorlardı. Ne kimlik soran var, ne T.C kimlik numarasını kontrol eden var. Maç günü her geleni içeriye alıyorlar. Spor Bakanı kalabalığı görünce şaşırdı."

giris kodu : 1907 :asd:
Kodu yanlış verip giremeyen 1000 lerce Fenerli vardı diyolar..

Geri
Üst Alt