Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

Basketbol, kulüp takımlarının sırtında kambur olmuştur hep, müessese kulüpleriyle rekabet edebilmeleri güçtür...Zaten edemiyorlardı da, hatta bir ara hepsi birden basketbola yatırım yapmama kararı almışlardı... Ülker-Efes hegomonyasına girmişti ki Ülker yaptığı bir hamleyle durumu bozdu; takımını Fenere devretti, hile-i şeriye ile alınan araziye salonu kondurdu, bu arada Fenere 5-10 veriyorsa, bize ve BJK a 1 nispetinde sus payı ile -sözümona- sponsor oldu ki ben hep karşı oldum bu sponsorluk şekline...Yarı miktarına da olsa başka sponsor tercih edilmeliydi...Hatta gerekirse ''Ülker grubuyla rekabet edemeyiz'' diyip vaadettikleri parayı da elinin tersiyle iterek alt ligde mücadele etmek bile daha omurgalı bir davranış olurdu...

Bu ülke ve bu federasyon, Ergin Hoca ve takımını kesinlikle haketmiyor...Son maça elbette çıkılmalıdır...Sonuç ne olursa olsun, maç sonrasında da ''Bu federasyon tüm kurullarıyla birlikte defolup gitmeden biz bu oyunun figüranı olmayacağız!'' gibi sert bir açıklama yapılmalıdır...Federasyon ve Ülker de ligin marka değerini yükseltmek için ne yapacaklarını oturup düşünsünler...

Özetle, Ülker ülke basketbolunun ağzına s.çmıştır...Hep şikayet ettikleri ''Paralel'' yapılanmanın iş dünyasındaki en büyük temsilcisinin kucağında mutlu olmakta ''ezik'' lik psikolojisinin bir yansıması olsa gerek...

Kendini Galatasaray taraftarı olarak tanımlayan herkesi, Ülkerin zaten kalitesiz olan ürünlerini boykota davet ediyorum; almayın aldırmayın, yemeyin yedirmeyin!...

Bu konuda biraz doluyum...Bu boykot olayını dile getirmek suç mudur bilmiyorum, cezaya razıyım...

Bunu da açıklamadan habersiz olarak yazmıştım...Murat Ülker, evinde zafer na'raları atıyor mudur dersiniz?...

ne demiş hilal cebeci: bundan sonra alayına böyle, sınırsız değil aynı tarife.. :D

Maça çıkmama kararına bir şey diyemem. Yalnız liglerden çekilme olayı biraz beni rahatsız etti. Sanki bunun yanında başka sebepler de var. Mali açıdan falan kulübün zor durumda olması gibi..

ozaman bütçeyi düşerler. ligden çekmezler diye düşünüyorum. öyle bişey olsa erkek veleybole giderler önce. oranin işini bitirirler.

Renkdaşlarım biraz gerçekçi olalım.Şikecilerin bataklığında şikeciler ve onları sürekli destekleyen ve bize köstek olacak tetikçi adamlara karşı oynayacaktık.Kazanmamız zaten mucize idi.BU KİRLİ MAÇI oynayıp kaybetsek ve sonra itiraz etsen bunlar böyle oynamasaydınız arkadaşım diyeceklerdi.İÇİNE SIÇTIĞIM TÜRKİYE'SİNİN ADALETİ BU İŞTE!!!(Sebebini siz de biliyorsunuz RTE denen türkiye'ye başına gelmiş en bela kişilik:ka10::ka10::ka10:)

HAKLI OLAN HAKKINI ALMAKTA ZORLANIYOR!!ŞAKA GİBİ İŞTE!!!

ÜNAL BAŞKAN GALATASARAY SPOR KULÜBÜNÜN GELMİŞ GEÇMİŞ EN ADAM BAŞKANIDIR.:016::016::016::005::005::005:

Başkan ın bu senekı yaptıgı tek olumlu ıs. Bu oyunu bozmak ıcın taraftarlarında bışey yapması lazım.

Başarılar gelir geçer, Asaletin bize yeter marşı bugün gerçek oldu. İyi ki Galatasaraylıyım Ulan...

ozaman bütçeyi düşerler. ligden çekmezler diye düşünüyorum. öyle bişey olsa erkek veleybole giderler önce. oranin işini bitirirler.

Benim bildiğim voleybol branşımıza basketbolun yarısı kadar yatırım yapmıyoruz. 2-3 tane üst düzey, gerisi belli. Ve bunlar zaten her sene değişiyor. Başarı gelmemesi de bundan dolayı.

Olması gereken bir karardı tebrik ediyorum yönetimi

Seneye butce kucultmeyeceksek ben bu kararin arkasindayim. Ama seneye savasmaya devam etmeliyiz.

Benim bildiğim voleybol branşımıza basketbolun yarısı kadar yatırım yapmıyoruz. 2-3 tane üst düzey, gerisi belli. Ve bunlar zaten her sene değişiyor. Başarı gelmemesi de bundan dolayı.

bizde en fazla bütçe düşürürüz. bunun için ligden çekilmeyi söylemezlerdi diye düşünüyorum. göz dagi verdiler bence zaten. ligden gidilecegini düşünmüyorum. turgayda seneye fibaya gider. şimşegi üstüne çekti. onun için burda durmaz gibi geliyor.

Baskana bir cok konuda kizginim ama alinan bu karar takdiri hak ediyor. Elestirenleri anlamak guc.

Kazanma sansimiz var mi? Evet var ama

Pavali kopeklevin fiziksel siddetine maruz kalacagimiz gun gibi ortada, acin efesin yasadiklarina bakin, siddeti oyle koruklediler ki yarin maci kazansak bizimkiler cok daha beterini yasayacaklardi

Maci kazansaydik bin turlu yalan dolan yasanacak. Recep Galatasarayli ilan edilecekti tipki Tur,gay gibi...

Maci kaybetme ihtimalimiz kuvvetle muhtemel. Dusunun siz basketcisiniz kufurleri es gecelim. Ustunuze basiniza tukurulur, kulubede can korkusu yasarsiniz. Hakemler ince ince degil dogrudan goze batacak sekilde aleyhinize calisir.. Zaten tum sezon yarim yamalak kadroyla gecirmissiniz. Herkes yuzde yuzunu enazindan parkeye yansitmak durumundayken bu sartlarda bu nasil gerceklesecek?

Bariz sekilde oynanan tiyatronun figurani olacagimiza sereflice ve basimiz dik sekilde biz bu pislikte yokuz diyoruz..

Gelecek sene icin subeler kapatilir mi bilinmez ama o zamana kadar koprunun altindan cok sularin akacagini en azindan umut ediyorum. Ha olur da subeler kapatilirsa da yapacak bir sey yok.

Hatasiziz demiyorum. Devre arasi transferleri, yatarak para kazananlar, sscma sapan sozlesme uzatmalari, zamansiz ve plansiz hoca degisiklikleri elestirdigim seyler ama sermaye arttirimimiza engel olmak icin ne kadar yirtinip emsali olmayan kararlarin cikmasina sebep olduguna bakin. Al de yer almanin yayinci kurulus geliri acisindan Sl den daha faydali oldugu baska bir ulke var midir? Stad yuzunden neler cektik?

Ya su .... tukurdugumun yabanci siniri? Satmaya kalksan uzerine para verecegin coplere emsali gorulmemis bonservis ucreti istenmesi?

Medyayi takip etmedim ama it surusu ne kadar aglamistir simdi. Yarin da satilik kalemsorler ve mansetlere tanik oluruz.

Melonun butun kus familyasi ve surekalarini kudurtmasi gibi bu karar da kudurtmustur birilerini ama piskinlikte, beynini kullanmamada oylesine ileri gitmis yaratiklar var ki maalesef simdi bunlarin otmelerini cekecegiz.

Tapatalk

HELAL OLSUN İYİ Kİ GALATASARAY LIYIM

C5303 cihazımdan gönderildi

Biz Onurumuz ve Adalet için maça çıkmayız başka şeylerle karıştırmayın

galatasaray-%C5%9Fampiyon-olmas%C4%B1n-diye-sahadan-%C3%A7ekilmek_570306.jpg

Yemin ediyorum ôyle gururlandim ki icim icime sigmiyor tuylerim diken diken oldu

Helal be baskan! Yanindayiz!

Bunlar artık eminim ki stadın altındaki kreşte çocuklara yazdırıyorlar bu açıklamaları .

Hayır. Sanki bu ülkenin sporunu 7 düvele rezil rüsva edenler bunlar değilmiş gibi..

KAMUOYUNA DUYURU | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi

---Sanırız yüksek Fransız kültürünün gereği olarak (!) bayan basketbol takımı otobüsüne ve scorboardlarına hakaret ve küfürlü pankartların asıldığı,

---Güvenliklerini sağlayamamakla itham ederek küçük düşürdükleri bu devletin sınırları dışı da dahil ve hatta Fransa ve Belçika başta olmak üzere istedikleri her yerde bu müsabakayı oynamaya amade ve hazır olduğumuzun bilinmesidir..

Spor yazarlarının bir sezonun emeği, oyuncuların alın teri diye baslayıp devam ettirdikleri binbir türlü acıtasyonları bir tek bana mı samimiyetsiz geliyor? 7.maç bu şartlarda bu hakemlerle oynatılırda yapılan kepazeliklerle Fenerbahce şampiyon olursa kacınızın aklına gelecekti Galatasaray'ın 1 sezon verdiği emek? Hepiniz makam-mevki kaygısıyla biz olabildiğince saha içinde kalalım diyerek calınan sampiyonluğu gözardı edecektiniz. En basta bu yüzden destekliyorum maca cıkmama kararını. Bu karar sadece şikeci ve kuklalarına değil, medyanın riyakarlarınada atılmış bir tokattır. Ayrıca 1 sezonun emeğini gerçek ödüllendirme şekli budur. Saha dısı oyunlara rağmen saha içinde fire vermeden(3-3) onları saha dısı pisliklerine hapsettik. Eğer yönetim şubenin geleceğini tehlikeye atmadan(ligden cekilme, EL'e gidememe), aklı selim kararlar verirse bu dik durus daha da bir anlamlı olacak.

Heriflerin verdiği cevaba bak... Her seferinde bundan daha aşağılık olunamaz diyorsun ama her seferinde de seni haksız çıkarıyor onun bunun çocukları.

Geçenlerde Serdar Ali Çeliker serserisinin bir yazısı denk gelmişti...Aziz in siparişiyle yazdığı çok belli...

Galatasaray ın nasıl hem devlet ricali, hemde büyük işadamları tarafından kayırıldığını, buna karşı Fenerbahçe nin nasılda üzerine gidildiğini, ezildiğini filan anlatmış aklı sıra...

Ulan eşek dölü!...Holding patronları 10-15 milyonluk futbolcuları Galatasaray a mı hediye etti?... Ülker, şampiyon takımını Galatasaray a mı verdi, üstüne anahtar teslim salon yapıp, paraya mı boğdu?...

Yazıklar olsun, her başarıda Galatasaraylı olmakla övünen onca dolar milyarderine...Şu Basketbol takımına adam gibi bir sponsor çıkamadı içlerinden...Hele Ülkerin sus payı kabilinden lutfettiği paraya muhtaç olunmuş bir dönem var ki, hatırlamak bile istemiyorum...

Geri
Üst Alt