Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

Recep Ankarili'nin şike tapeleri ile Uluslar Arasi Basketbol Federasyonu ve AİHM'e şikayette bulunacağımız söyleniyor

kararın sonuna kadar arkasındayız.. perşembe takım abdi ipekçiye gelsin, taraftarla birlikte gerçek şampiyonluğu kutlasın.. yalnız merak ettiğim konu eurolig durumları ne olur?

Hukukun hakim olduğu ülkelerde, spor dünyasının içinde olmaması gereken “şike hükümlüsü” bir şahsın, kurulları ve hakemleri baskı altına alabildiği bir düzende, sporda adaletten ve ahlaktan söz edilemez.

Siyasete = Recep Tayyip Erdogan

Spor da = Aziz Yildirim

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Galatasaray tarihi adına utanç verici bir karara imza atmıştır Ünal Aysal ve yönetimi. Hayır çık son maça kazanırsan destan yazarsın kaybedersen erkekçe yenilir çıkarsın. Ne gerek var maça çıkmayacak kadar korkmana? Yakıştı mı koca Galatasaray'a korkak tavuk gibi kaçmak. Madem kaybedeceğini bu kadar peşin kabullenmişsin o zaman seriye hiç başlamayıp baştan kupayı Fener'e verseydiniz.

Not : Yazdıklarıma kimse şaşırmasın. Onurlu duruşmuş, haksızlığa isyanmış falan külahıma anlatın bunları. Galatasaray iflasın eşiğine geldi, maddi olarak dibe doğru gidiyor. Futbolda transfer yapacak bütçe yok. Amatör branşları bir şekilde tasfiye etmeyi planlıyorlardı. Federasyonun veremediği seyircisiz oynama cezası ekmeklerine yağ sürdü. Bunu ileri sürerek bir taşla iki kuş vurmuş olacaklar. Hem sırtlarındaki kamburdan kurtulacaklar hem de Galatasaray'ın onurlu isyanı masallarıyla taraftarın gözünde kahraman olacaklar.

Hadi len

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu özveriyi toto ligde de göstermeliydik.

Adalet yerini bulmadıkça biz yokuz. Çekiliyoruz diyecektik zamanında.

Diger kulüplerden de destek isteyecektik. Bursa, trabzon, gençler.. o zaman oynanabiliyor muydu lig görürdük.

Analarının çiftliğine çevirdiler ligleri godoşlar.

Ulan şikeci angutlar esas korku budur bu !!!

Bütün çabanız da bu anı bir kere daha yaşamamak içindir...

840461-14318956-640-360.jpg

Recep Ankarili'nin şike tapeleri ile Uluslar Arasi Basketbol Federasyonu ve AİHM'e şikayette bulunacağımız söyleniyor

bu şike tapeleri yönetimin (ve taraftarın) daha yeni dikkatini çekti malesef..

yönetim sürekli futboldaki şike süreciyle ilgili açıklamalar yaptı

taraftar şike protestosu için yürüyüş yaptı, trabzonspor'a "2010-11 sezonu şampiyonu" yazan pankartlar açtı ki ts taraftarı bize her maç sövdü burak, umut, selçuk vb transferlerimizden dolayı, biz yalakalık yapmaya devam ettik.. ben her seferinde dedim o davada bizim de hakkımız yendi, basketbol şampiyonluğumuz çalındı.. daha yeni dank etti..

[attachment=10999:BqWTT7GIMAAUr6h.jpg]

Cimbom başı dik yürür.

Ekli dosyalar

• BqWTT7GIMAAUr6h.webp
    BqWTT7GIMAAUr6h.webp
    87 KB · Görüntüleme: 275
Sende dediklerinde haklısın zaten, yani esasında ortak nokta şu ki, bu düzen hiçbir zaman değişmeyecek onu biliyoruz. Ama bu noktada işte şöyle de bir sorun var, seneye yine bu adamların deplasmanına gittiğimizde yine bu taraftarlarla ve yine bu tarz hakemlerle karşılaşacağız, bunun bir sonu yok.

Yani bu kirli tiyatronun parçası olunacaksa bile bence en manidar maç bu final maçıdır, çünkü artık son nokta bu. Bu maça çıkmayıp ardından ligden çekilmediğin takdirde seneye yine bu adamlarla final oynamayacağının da garantisi yok çünkü. O zaman her seferinde aynı duruşu göstermemiz gerekir ki, bu da her fener deplasmanında maça çıkmama kararı almamıza örnek teşkil edebilecek bir durum. Futbolda zaten ekstrem bir durum olmazsa maksimum 1 kere deplasmana gidiyorsun ama basketbolda hem erkek hem kadınlarda onlarca kez karşılaşma durumun oluyor. O yüzden basketboldan çekilmekle diğer branşlardan çekilmek arasında fark olacaktır ister istemez. Ben karara yüzde yüz yanlış demiyorum fakat böyle bir karar verildiyse tamamına erdirilmeli diye düşünüyorum, çünkü o zaman gerçekten bir anlam ifade etmiş olur.

Bende TBF'nin düzeleceğini ve seneye düzgün kararlar alıcağını düşünmüyorum zaten ama branşı tamamen kapatmaya asla sıcak bakmıyorum. En azından bu yaptığımız hem perşembe günkü oynanacak tiyatroyu engelledi hem de Galatasaray'ın gücünü gösterdi. Sürekli ligden çekiliriz diyen omurgasızlar görsün.

yönetimin aldığı karar çilekmiş muzmuş tüm bunlardan daha önemli tokat gibi bir karar onur haysiyet şeref şampiyonluktan daha önemlidir tarihe geçecek bir karardır bu !!!!!!! helal OLSUN YÖNETİME GALATASARAYLI OLDUĞUM İÇİN BİR KEZ DAHA ONURLUYUM GURURLUYUM :gs::queen:

Cevat abi duygularıma tercüman oldun.Yazının altına imzamı atarım.:gs:

Bu kararın daha önceden alındığı zaten Ergin Ataman'ın tatile çıkmasından belli idi yönetime sözünün arkasında duruşu ile Fenerbahçe'ye 100 yıldır her yıl için ligden çekiliriz gibi blöflerinin kaypak hareketlerinin biz blöf değil ağzımızdan çıkanı yapıcağımızı delikanlı ve sözümüzün arkasında olduğumuzu göstermiş olduk 1 kupa kaybetmiş olabiliriz ama Onur'umuzu Şerefimizi kaybetmediğimizi gösterdik kirli kupaları almaktansa hiç kupa almamayı tercih ederim yönetimin kesinlikle arkasındayım bence şuan TBF eli ayağı birbirine karışmış heryeri arayıp duruyordur yine bu olayda kesin başbakana gidicektir görün çünkü artık bu ülkede herşeyin başı maalesef siyaset oldu herşeye siyaset karar veriyor oynarsak kesin yine siyasetin baskısı ile oynucaz.

hala maca cıkmama kararı ile ilgili yönetimi korkaklık suclayanlar var napacaz cıkalım sikeçi hakemin kararlarıyla yenilielim mi

Herkese göre farklı yorumlanabilir ama alınan çekilme kararı bence doğru hatta geçen seneki bayan basket finalinde yapılmalıydı.

Yalnız şu var bu bayağı ağır bir karar ve tek çözüm değil yani seneye de bu ortamda mücadele vereceksin. Açıkçası bu karar küçülmeye gidilen yolun basamağı olmamalı, seneye daha güçlü bir yapı görmek hepimizin hakkı.

Özelllikle forumda ki arkadaşların,Başkan'ın arkasında durması şaşırttı beni ne yalan söyliyim.Ama esasında Galatasaray'lılığında bu olduğunu düşünüyorum.Birbirimizi sevmeyebiliriz.Dili,dini,ırkı,siyasi düşüncesi farklı olabilir.Ama zamanı geldiğinde birbirimize arka çıkmamız gerektiğinide gösteriyoruz.Taraftarlarımızı da kutluyorum.

Basketbolda darbe yaptık. Darbenin kod adı "Ergin Tatile Çıksın"

bence bu tbf gider. bu turgay fibaya gidiyor zaten. uzun boylu lütfü bey başa geçer. azizenin şekeri düşer.

bende inanmadim ama bir ihtimal.

Aziz, TBF seçimlerinde her defasında tam destek verdi Turgay' a, hemde ortalara düşerek, adeta otağ kurarak!...Bir kulüp başkanının günlerce kulis faaliyetleri yürüterek -sözümona- tüm kulüplerin üstünde olması gereken bir federasyonun bütün kurullarını dizayn edebilmesi ortalama bir Avrupa ülkesinde düşünülemeyecek bir skandaldır, başlı başına...Mesele bugün ortaya çıkmış bir şey değil ki!, bu tür durumlarda böyle kararlar alması için oluşturulmuş kurullar görevlerini liyakatla(!) yerine getiriyorlar işte!...

Futbolda da aynı tezgahı görmedik mi, yıllar yılı?...''Genç'' Semih in ASY de taraftara dönerek ana avrat sinkaf ettiği apaçık ortaya çıkmış, karşılığında 3 maç ceza almışken, tahkim kurulu utanmadan cezayı sıfırlayabilmişti de bir izahata bile ihtiyaç duyulmamıştı, e Fenerin diğer iki santrforu sakatlık vs nedeniyle sonraki maçta oynayamayacaktı, koskoca FB santrforsuz mu çıksındı maça?!; Semih çıktı aslanlar gibi iki tane de çaktı!...Yanlış hatırlamıyorsam o dönem Hukuk Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu idi ve bir kez daha Adaleti sağlamıştı!...Başka söze gerek var mı?...

Bu tür faaliyetlerin, direkt şikeden bile çok daha kirli ve karanlık olduğunu hep söylerim...Bu kadar aleni ve pervasızca yapılagelenleri birilerinin dile getiremiyor oluşuna da ülkem adına üzülürüm...Spordan çok daha önemli konularda da aynı dümenler dönmüyor mu?...

Yukardaki yazıyı diğer başlıkta 17.49 da göndermişim...

Maça çıkmama kararına bir şey diyemem. Yalnız liglerden çekilme olayı biraz beni rahatsız etti. Sanki bunun yanında başka sebepler de var. Mali açıdan falan kulübün zor durumda olması gibi..

Geri
Üst Alt