- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 1.518
Recep Ankarili'nin şike tapeleri ile Uluslar Arasi Basketbol Federasyonu ve AİHM'e şikayette bulunacağımız söyleniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkar yapmaz kıvırır diyordum ama büyük cesaret gösterip çok önemli bir karar aldı. Gerçekten büyük adam.
Galatasaray tarihi adına utanç verici bir karara imza atmıştır Ünal Aysal ve yönetimi. Hayır çık son maça kazanırsan destan yazarsın kaybedersen erkekçe yenilir çıkarsın. Ne gerek var maça çıkmayacak kadar korkmana? Yakıştı mı koca Galatasaray'a korkak tavuk gibi kaçmak. Madem kaybedeceğini bu kadar peşin kabullenmişsin o zaman seriye hiç başlamayıp baştan kupayı Fener'e verseydiniz.
Not : Yazdıklarıma kimse şaşırmasın. Onurlu duruşmuş, haksızlığa isyanmış falan külahıma anlatın bunları. Galatasaray iflasın eşiğine geldi, maddi olarak dibe doğru gidiyor. Futbolda transfer yapacak bütçe yok. Amatör branşları bir şekilde tasfiye etmeyi planlıyorlardı. Federasyonun veremediği seyircisiz oynama cezası ekmeklerine yağ sürdü. Bunu ileri sürerek bir taşla iki kuş vurmuş olacaklar. Hem sırtlarındaki kamburdan kurtulacaklar hem de Galatasaray'ın onurlu isyanı masallarıyla taraftarın gözünde kahraman olacaklar.
anlıyorum düşüncelerini reisne bileyim olaya öyle bir giriş yapmış finali öyle bi getimişsinki cidden güldüm
![]()
Recep Ankarili'nin şike tapeleri ile Uluslar Arasi Basketbol Federasyonu ve AİHM'e şikayette bulunacağımız söyleniyor
Sende dediklerinde haklısın zaten, yani esasında ortak nokta şu ki, bu düzen hiçbir zaman değişmeyecek onu biliyoruz. Ama bu noktada işte şöyle de bir sorun var, seneye yine bu adamların deplasmanına gittiğimizde yine bu taraftarlarla ve yine bu tarz hakemlerle karşılaşacağız, bunun bir sonu yok.
Yani bu kirli tiyatronun parçası olunacaksa bile bence en manidar maç bu final maçıdır, çünkü artık son nokta bu. Bu maça çıkmayıp ardından ligden çekilmediğin takdirde seneye yine bu adamlarla final oynamayacağının da garantisi yok çünkü. O zaman her seferinde aynı duruşu göstermemiz gerekir ki, bu da her fener deplasmanında maça çıkmama kararı almamıza örnek teşkil edebilecek bir durum. Futbolda zaten ekstrem bir durum olmazsa maksimum 1 kere deplasmana gidiyorsun ama basketbolda hem erkek hem kadınlarda onlarca kez karşılaşma durumun oluyor. O yüzden basketboldan çekilmekle diğer branşlardan çekilmek arasında fark olacaktır ister istemez. Ben karara yüzde yüz yanlış demiyorum fakat böyle bir karar verildiyse tamamına erdirilmeli diye düşünüyorum, çünkü o zaman gerçekten bir anlam ifade etmiş olur.
yönetimin aldığı karar çilekmiş muzmuş tüm bunlardan daha önemli tokat gibi bir karar onur haysiyet şeref şampiyonluktan daha önemlidir tarihe geçecek bir karardır bu !!!!!!! helal OLSUN YÖNETİME GALATASARAYLI OLDUĞUM İÇİN BİR KEZ DAHA ONURLUYUM GURURLUYUM :gs::queen: