Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

Ünal Aysal ı her konuda eleştiririm çok hatalar yaptı ama bunu yaparak belkide şimdiye kadar aldığı en iyi kararı aldı. Kendisini tebrik ediyorum. Azize ve şike çetesi şimdi kupanın üstüne oturabilirler.

O maci orada kazandirmazlardi bize her halukarda olay cikardi o macta o mac asla ve asla tamamlanamazdi biz one gecseydik

Yonetim dogru karari verdi

Can guvenligi yoktu

Ayrica bu kadar haksizlik ve adaletsizlikte yeter artik yapmadiklari olay kalmamis komik bi ceza veriyorlar 40 bin tl veeee adi sikeye karismis bir hakemi atiyorlar

Yonetim en dogru karari vermistir fenev yine saibeli bir kupa almistir

bu senenin emeğinin 1 maçla çöpe atılmasına karşıyım can güvenliği falan hikaye evet sahaya atmadıklarını bırakmıcaklar belki de bu her maç olan bişey yeni bişey degil sen çık oyna tüm olumsuzluklara ragmen oyna fb kötü durumda ciddi anlamda basketbol oynamadan 3 maçı aldılar onları kendi sahalarında eze eze yenecektik olmadı bu haa baktılar yeniliyolar evet o maçı bitirtmezlerdi ee girersin soyunma odasına bak kardeşim nasıl oynayalım bu ortamda dersin hükmen galip ayrılırsın baska bi sonucu yok

böyle kolay kupa verilmez hemde rakip fb yse

adam öldürmekte zaten o kadar kolaydı

iyi tamam çıkmayalım muhtemelen alacağımız şampiyonluğu fb ye hediye edelim senin mantıgında güzelmiş

peki benzer bi durumda aynısını futbolda da bu kadar rahat diyebilecekmisin ? bu sene kadıköyde kader maçına çıksak ve taraftarları asarız keseriz stadı yakarız dese daha belli olmayan teknik direktörümüz can güvenliğim yok dese haa tamam ya fener şampiyon olsun verelim o zaman 20. şampiyonlugu diyebilecekmisin

sizin için bu kadar basit heralde herşey bu ülkede yıllardır derbi oynanıyo izliyoruz cok kötü şartlar oldu su şişeleri rakı şişeleri koltuklar atıldı stadlar yakıldı hangi maçtan sonra ben oynamıyorum yeaa can güvenliğim yok dendi

kimse kusra bakmasın bunun adı acıkca korkaklıktır çıkacaksın oynayacaksın arkadaş yok öyle tamam fener şampiyon olsun mantığı

Stadla salon bir değil...Birinde tel örgüler var, binlerce polis vs, çok kolay değil serserilerin saha doluşması...Salonda neler olduğunu görmedin mi?...Maçları tv den bile izlemediysen hiç fikir yürütme zaten...

Çok yerinde bir karar. Şikecilere artık ne baskette, ne futbolda, meydanı boş bırakmasınlar. Yılarca ezik azize futbolda devre arası hakem odalarını basıp, tehdit ediyor.

Kimse seslenmiyordu bunlara. Artık bir yerde böyle bir radikal tepki vermemiz gerekiyordu. Tebrikler yönetim

iyi tamam çıkmayalım muhtemelen alacağımız şampiyonluğu fb ye hediye edelim senin mantıgında güzelmiş

peki benzer bi durumda aynısını futbolda da bu kadar rahat diyebilecekmisin ? bu sene kadıköyde kader maçına çıksak ve taraftarları asarız keseriz stadı yakarız dese daha belli olmayan teknik direktörümüz can güvenliğim yok dese haa tamam ya fener şampiyon olsun verelim o zaman 20. şampiyonlugu diyebilecekmisin

sizin için bu kadar basit heralde herşey bu ülkede yıllardır derbi oynanıyo izliyoruz cok kötü şartlar oldu su şişeleri rakı şişeleri koltuklar atıldı stadlar yakıldı hangi maçtan sonra ben oynamıyorum yeaa can güvenliğim yok dendi

kimse kusra bakmasın bunun adı acıkca korkaklıktır çıkacaksın oynayacaksın arkadaş yok öyle tamam fener şampiyon olsun mantığı

Maça atanan hakem bundan birkaç yıl önce fenerbahçenin şike davasında telefon görüşmelerinde fenerbahçenin maçı kazanması lehine adı geçen bir hakem

Kim ne derse desin şike olayı ve adalet nezdinde verilmeyen cezalar, şikenin siyaset tarafından kollanması ülkedeki güven ortamını tamamen yoketti

Son yıllarda sadece sporda değil daha birçok konuda ülkede adalet anlamında ciddi çöküntü yaşanıyor, ülke adalet konusunda ciddi çıkmaz ve krizlere giriyor bazı konularda.

Tebrikler hala sampiyonlugu bize verebileceklerine inanıyorsun.Sen disiplin kurulunun kararını okumadın galiba 5. maçla ilgili 2 paragraf olumsuz hareket yazmıslar birde altına dalga gecer gibi OY COKLUGUYLA 40.000 TL para cezası uygulanmasına karar verilmistir yazmıslar.Fenerin elimizden ÇALDIĞI son şampiyonlukta adı sorusturmada gecen hakem bu maca atanmıs sen hala kazanacagımız muhtemel sampiyonluk felan diyorsun biraz gözünü ac istersen.

Stadla salon bir değil...Birinde tel örgüler var, binlerce polis vs, çok kolay değil serserilerin saha doluşması...Salonda neler olduğunu görmedin mi?...Maçları tv den bile izlemediysen hiç fikir yürütme zaten...

hiç basketbol maçına gitmedim doğrudur ama bütün maçları tv de izledim 6 maça bakarak söylüyorum ki normal şartlarda onları orda yeneriz,

şişe atsınlar sahaya dalsınlar ne yapıcaklar adam mı öldürecekler o kadar kamera varken o kadar cani mi sizce ? yapacakları en fazla şişe bozuk para atarlar hakem tatil eder hükmen galip gelip şampiyon olursun ama bizim yönetim benim takıma güvendiğimin yarısı kadar güvenmiyor ki böyle bi karar aldı ki bence bu kararın savunulacak bir yanı yok

elimizle şampiyonlugu fb ye hediye ettik olan bu tepki verdik diyosun sahaya çıkmayarak anca kendimizi cezalandırırız tbf nin fb nin çıkıp çıkmamamız umrunda bile değil çok mu üzüldüler sence sahaya çıkmamamıza onların işine gelir ha bu saatten sonra da umarım tükürdüğümüzü yalamayız o zaman durum çok daha kötü olur

Maça atanan hakem bundan birkaç yıl önce fenerbahçenin şike davasında telefon görüşmelerinde fenerbahçenin maçı kazanması lehine adı geçen bir hakem

Kim ne derse desin şike olayı ve adalet nezdinde verilmeyen cezalar, şikenin siyaset tarafından kollanması ülkedeki güven ortamını tamamen yoketti

Son yıllarda sadece sporda değil daha birçok konuda ülkede adalet anlamında ciddi çöküntü yaşanıyor, ülke adalet konusunda ciddi çıkmaz ve krizlere giriyor bazı konularda.

adalet konusunda dediğinde sonuna kadar haklısın ama çözüm kupayı fb ye vermek olmamalı

zamanında futbolda böyle hakemlere düdük astırıyoduk şimdi futbolda çoğunu temizledik bizim lobimiz Tr de gayet güçlü çözüm sahaya çıkmamak değil böyle hakemlere düdük astırmak olmalı

Ayrıca fenere karsı Oktay mahmutinin basta oldugu sene kaybettigimiz finali hatırlayın hakemlerle aziz'in telefon konusmaları cıktı ortaya o kadar ustune gittik ne oldu elde var sıfır olan sampiyonlugumuza oldu en azından yaptıgımız bu hareketle tum dunyanın ilgisini cekeriz belki bu sefer kapatamazlar olayların ustunu

Tebrikler hala sampiyonlugu bize verebileceklerine inanıyorsun.Sen disiplin kurulunun kararını okumadın galiba 5. maçla ilgili 2 paragraf olumsuz hareket yazmıslar birde altına dalga gecer gibi OY COKLUGUYLA 40.000 TL para cezası uygulanmasına karar verilmistir yazmıslar.Fenerin elimizden ÇALDIĞI son şampiyonlukta adı sorusturmada gecen hakem bu maca atanmıs sen hala kazanacagımız muhtemel sampiyonluk felan diyorsun biraz gözünü ac istersen.

bi üstte arkadaşa yazdığım gibi lobimiz güçlü bunu kullanmamız lazım hakemden mi şikayetimiz var düdüğünü astır tbf nin kararları mı yanlış lobini tbf başkanını değiştirmek için kullan

bi üstte arkadaşa yazdığım gibi lobimiz güçlü bunu kullanmamız lazım hakemden mi şikayetimiz var düdüğünü astır tbf nin kararları mı yanlış lobini tbf başkanını değiştirmek için kullan

Yok dostum kendimizi kandırmayalım benimde ustte yazdıgım gibi Oktay mahmuti'li sezon sampiyonlugumuzu caldılar hangi hakeme duduk astırabildik ustune birde sorusturmada aziz yıldırımla yaptıgı gorusmelerin kaydı bulunan hakem bu maca atandı lobi felan hikaye futboldada aynı adamlar avrupadan men edildi adaletten cezayı aldı ama TFF ne yaptı -1 puan bile ceza vermedi.

3-3 e getirip son maça çıkmamak: BÜYÜKSÜN ÜNAL BAŞKAN ve YÖNETİMİ

sorunları kökten çözmek varken hakemlere düdük astırmakla bir yere varılamaz.. varılabilse şimdi bu halde olmazdık.. ne düdükler astırıldı.. yerlerine yeni düdükler bulmak çok kolay..

3-3 e getirip son maça çıkmamak: BÜYÜKSÜN ÜNAL BAŞKAN ve YÖNETİMİ

benimde arkadaşlara anlatmak istediğim buydu

ben basketbol takımızda oynasam bu karardan sonra resmen isyan ederim ben 1 sene boyunca şampiyon olmak için çalıştım çabaladım ama yönetimimiz son maça çıkmadan bana göre çocukça bi tepkiyle maça çıkmıyor gerçekten yazık bi de ezeli rakibine veriyosun şampiyonluğu adamların istediği zaten buydu ekmeğine yağ sürdük resmen

TBF'nin yaptıkları bini aşmışken hala bu kararı eleştirenlere anlam veremiyorum

hiç basketbol maçına gitmedim doğrudur ama bütün maçları tv de izledim 6 maça bakarak söylüyorum ki normal şartlarda onları orda yeneriz,

şişe atsınlar sahaya dalsınlar ne yapıcaklar adam mı öldürecekler o kadar kamera varken o kadar cani mi sizce ? yapacakları en fazla şişe bozuk para atarlar hakem tatil eder hükmen galip gelip şampiyon olursun ama bizim yönetim benim takıma güvendiğimin yarısı kadar güvenmiyor ki böyle bi karar aldı ki bence bu kararın savunulacak bir yanı yok

elimizle şampiyonlugu fb ye hediye ettik olan bu tepki verdik diyosun sahaya çıkmayarak anca kendimizi cezalandırırız tbf nin fb nin çıkıp çıkmamamız umrunda bile değil çok mu üzüldüler sence sahaya çıkmamamıza onların işine gelir ha bu saatten sonra da umarım tükürdüğümüzü yalamayız o zaman durum çok daha kötü olur

Arkadaşım, şişede adam öldürür, yerde yatan adama vurulan tekme de (FB-Efes)...Stadda açık çakı, kaya parçası, koltuk fırlatan adam salonda hatır sayacak mı zannediyorsun?...

Ayrıca olay sadece can güvenliği değil, bize verilen cezanın eşdeğerini hakettikleri halde onlara veremeyen; şike soruşturmalarında adı geçen ve 2. maçta skandal son dakika faul yok kararını veren (İbrahim Kutluay gibi en fanatik FB liler bile kabul ettiler net faul olduğunu) hakem bozuntusunu inatla bu maça veren bir federasyona karşı infial esas sözkonusu olan...

Anlamayacaksın, boşver, cevap falan da yazma artık, sıkıldım...

sorunları kökten çözmek varken hakemlere düdük astırmakla bir yere varılamaz.. varılabilse şimdi bu halde olmazdık.. ne düdükler astırıldı.. yerlerine yeni düdükler bulmak çok kolay..

peki maça çıkmamak sence bi çözüm mü ? yani maça çıkmayınca bu sistemin değişebileceğine inanıyomusun ?

ben sana olacakları söyleyim seneye yine aynı tas aynı hamam... olan emeklere oldu burdaki arkadaşlar şampiyonluğu vereceklerine inanıyomuydun diyo da bende diyorum şartlar ne olursa olsun en azından mücadele ederdim maç sonu olamasakta alın bu hakeminiz burda burda verdiği saçma kararlar var alın bu fb taraftarı sahaya atlamadıkları kaldı (belki atlarlardı da ) diye medyayı sallardım

biz seriyi 3-3 e getirdik ama hakem tbf taraftar vs. vs. yüzünden kaybettik alın şampiyonlugunuzu bi tarafınıza sokun diye de lafı bitirirdik

bence tepki böyle olmalıydı oynanmamış bi maça can güvenliğim yok ben çıkmıyorum diyerek degil

Burada verilmek istenen mesaj hakeme düdük astırmak değil.

Resmi makamlara ultimatom. Halkına spor niyetine başka birşey verirler artık onları oyalamak için.

O yüzden yerinde bir karar.

Geri
Üst Alt