- 19 Temmuz 2009
- 9.267
- 1.498
- 1.918
Ünal Aysal ı her konuda eleştiririm çok hatalar yaptı ama bunu yaparak belkide şimdiye kadar aldığı en iyi kararı aldı. Kendisini tebrik ediyorum. Azize ve şike çetesi şimdi kupanın üstüne oturabilirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O maci orada kazandirmazlardi bize her halukarda olay cikardi o macta o mac asla ve asla tamamlanamazdi biz one gecseydik
Yonetim dogru karari verdi
Can guvenligi yoktu
Ayrica bu kadar haksizlik ve adaletsizlikte yeter artik yapmadiklari olay kalmamis komik bi ceza veriyorlar 40 bin tl veeee adi sikeye karismis bir hakemi atiyorlar
Yonetim en dogru karari vermistir fenev yine saibeli bir kupa almistir
adam öldürmekte zaten o kadar kolaydı
iyi tamam çıkmayalım muhtemelen alacağımız şampiyonluğu fb ye hediye edelim senin mantıgında güzelmiş
peki benzer bi durumda aynısını futbolda da bu kadar rahat diyebilecekmisin ? bu sene kadıköyde kader maçına çıksak ve taraftarları asarız keseriz stadı yakarız dese daha belli olmayan teknik direktörümüz can güvenliğim yok dese haa tamam ya fener şampiyon olsun verelim o zaman 20. şampiyonlugu diyebilecekmisin
sizin için bu kadar basit heralde herşey bu ülkede yıllardır derbi oynanıyo izliyoruz cok kötü şartlar oldu su şişeleri rakı şişeleri koltuklar atıldı stadlar yakıldı hangi maçtan sonra ben oynamıyorum yeaa can güvenliğim yok dendi
kimse kusra bakmasın bunun adı acıkca korkaklıktır çıkacaksın oynayacaksın arkadaş yok öyle tamam fener şampiyon olsun mantığı
iyi tamam çıkmayalım muhtemelen alacağımız şampiyonluğu fb ye hediye edelim senin mantıgında güzelmiş
peki benzer bi durumda aynısını futbolda da bu kadar rahat diyebilecekmisin ? bu sene kadıköyde kader maçına çıksak ve taraftarları asarız keseriz stadı yakarız dese daha belli olmayan teknik direktörümüz can güvenliğim yok dese haa tamam ya fener şampiyon olsun verelim o zaman 20. şampiyonlugu diyebilecekmisin
sizin için bu kadar basit heralde herşey bu ülkede yıllardır derbi oynanıyo izliyoruz cok kötü şartlar oldu su şişeleri rakı şişeleri koltuklar atıldı stadlar yakıldı hangi maçtan sonra ben oynamıyorum yeaa can güvenliğim yok dendi
kimse kusra bakmasın bunun adı acıkca korkaklıktır çıkacaksın oynayacaksın arkadaş yok öyle tamam fener şampiyon olsun mantığı
Stadla salon bir değil...Birinde tel örgüler var, binlerce polis vs, çok kolay değil serserilerin saha doluşması...Salonda neler olduğunu görmedin mi?...Maçları tv den bile izlemediysen hiç fikir yürütme zaten...
Maça atanan hakem bundan birkaç yıl önce fenerbahçenin şike davasında telefon görüşmelerinde fenerbahçenin maçı kazanması lehine adı geçen bir hakem
Kim ne derse desin şike olayı ve adalet nezdinde verilmeyen cezalar, şikenin siyaset tarafından kollanması ülkedeki güven ortamını tamamen yoketti
Son yıllarda sadece sporda değil daha birçok konuda ülkede adalet anlamında ciddi çöküntü yaşanıyor, ülke adalet konusunda ciddi çıkmaz ve krizlere giriyor bazı konularda.
Tebrikler hala sampiyonlugu bize verebileceklerine inanıyorsun.Sen disiplin kurulunun kararını okumadın galiba 5. maçla ilgili 2 paragraf olumsuz hareket yazmıslar birde altına dalga gecer gibi OY COKLUGUYLA 40.000 TL para cezası uygulanmasına karar verilmistir yazmıslar.Fenerin elimizden ÇALDIĞI son şampiyonlukta adı sorusturmada gecen hakem bu maca atanmıs sen hala kazanacagımız muhtemel sampiyonluk felan diyorsun biraz gözünü ac istersen.
bi üstte arkadaşa yazdığım gibi lobimiz güçlü bunu kullanmamız lazım hakemden mi şikayetimiz var düdüğünü astır tbf nin kararları mı yanlış lobini tbf başkanını değiştirmek için kullan
3-3 e getirip son maça çıkmamak: BÜYÜKSÜN ÜNAL BAŞKAN ve YÖNETİMİ
hiç basketbol maçına gitmedim doğrudur ama bütün maçları tv de izledim 6 maça bakarak söylüyorum ki normal şartlarda onları orda yeneriz,
şişe atsınlar sahaya dalsınlar ne yapıcaklar adam mı öldürecekler o kadar kamera varken o kadar cani mi sizce ? yapacakları en fazla şişe bozuk para atarlar hakem tatil eder hükmen galip gelip şampiyon olursun ama bizim yönetim benim takıma güvendiğimin yarısı kadar güvenmiyor ki böyle bi karar aldı ki bence bu kararın savunulacak bir yanı yok
elimizle şampiyonlugu fb ye hediye ettik olan bu tepki verdik diyosun sahaya çıkmayarak anca kendimizi cezalandırırız tbf nin fb nin çıkıp çıkmamamız umrunda bile değil çok mu üzüldüler sence sahaya çıkmamamıza onların işine gelir ha bu saatten sonra da umarım tükürdüğümüzü yalamayız o zaman durum çok daha kötü olur
sorunları kökten çözmek varken hakemlere düdük astırmakla bir yere varılamaz.. varılabilse şimdi bu halde olmazdık.. ne düdükler astırıldı.. yerlerine yeni düdükler bulmak çok kolay..
sorunları kökten çözmek varken hakemlere düdük astırmakla bir yere varılamaz.. varılabilse şimdi bu halde olmazdık.. ne düdükler astırıldı.. yerlerine yeni düdükler bulmak çok kolay..