Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

bundan sonra erkekler ligi efes-ülker ,bayanlarda sadece fenev olayına döner..tbf batar...

Başkanın bu kararının sonuna kadar arkasındayız. Kendileri çalıp kendileri oynasınlar. Yalnız ligden çekilmek olmaz. Biraz göz korkutmak için söylenmiş bir söz o.

Son maça sahaya çıkmadan çekilirsek seneye zaten otamatikman ligden çekilmiş oluyormuşuz.

Bir sonra ki sezon en alt ligden başlıyormuşuz.

Euroleague'e üzüldüm sadece. :(

Helal olsun be tarihimizin en önemli kararı.Başkanımızın ve yönetimimizin kesinlikle arkasında durmalıyız.

Fenerbahceye Sampiyon yaptik,bu bir skandal. Böyle bir sey yok, ulan cik ve al maci,off. -.-

Helal olsun size. Biri bu oyunu bozacaksa o da şanlı GALATASARAY ım olmalı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ntvspor yayını beni şaşırtıyor şu ana kadar. Çekilme kararına katılmıyor yorumcular ama çifte standart olduğunu düşünenler var açık açık söylediler. Garip. :)

Yapacak bişey yok Türk sporunun kanseri olan bu şerefsiz camiaya karşı yönetimin kararını destekliyorum.Alsınlar g.tlerine soksunlar kupanın sapını.

cok dogru karar.

hem ceza verme. hemde tapelerde olan bir hakemi, 2. macta kazanmamizi bilerek engelleyen bir hakemi ata.

bravo yonetim. arkandayiz.

artik galatasaray her kulvarda $ikecilerin acik acik yuzune vurulmalidir bu $ike rezaletini.

yeter be yeter.

Kritik karar. Maca cikmazsak, avrupayada gidemeyecegiz. Federasyon göndetmeyecekmis. Asli varmi bunun. Simdi TGRT kanalinda son dakika gecdi

Onu da yapsınlar. Sonra Fenerin milyon eurolarla kurduğu takım gruptan çıkamazken Türkiye'nin Avrupa'da varlığını sürdüren, ilk 8e kalan Galatasaray'ı da bulamazlar.

Önce ahlak gelir, adalet gelir. Sevmişim Euroleague'yi. Futboldan da çekilsek tamamen, en azından takip etmek için bir nedenimiz olmaz. Döt gibi kalırlar ortada.

Rakip takımın küresel mafya başkanı koçunu yaşatmamakla tehdit eder ve federasyonu geçtim bir tane savcı dava açmazsa o ülkede maça çıkılmaz zaten.

Geri
Üst Alt