Resmi Açıklama! Perşembe Günü Maça Çıkmama Kararı Aldık

Tescilli şikecilere karşı süper kupa maçınada çıkılmamalı bence. Bu lig'de oynamaması gereken takım'a karşı niye bir süper kupa maçına çıkalım ki?

Anıl Aksaç @anilaksac · 12 dk.

Ne oldu da can güvenliğinden bahsedilir oldu? Anlarım ceza istersin de bu itham çok komik.. Kime ne olmuş 1.2. ve 5. maçlarda?

Arkadaslar belki cokta lazım değil biliyorum ama twitter hesabı olan herkesten bu gerizekalıya bir spam atmasını rica ediyorum.

tüpçüde adam olsun.onun da başına gelebilir.azize ile birlikte oynarlar Türkiye ligini.

gurur duydum lan takımımla,her türlü spor branşı pisliğe tamamen batmış bir ülkenin neyleyim metal parçasını,gönlümün şampiyonusuz:))

Şu an tv'dekilerin ağlamasını izleyince bir kez daha doğru bir karar aldığımızı anladım. Bir de sırf Ünal Aysal'a gıcıklıklarından dolayı ve biz bu kararı yanlış bulup, başkana giydirelim diye bizi açık ara favori göstermelerine, basketçileriniz çok üzülmüştür demelerine neremle güleceğimi şaşırdım.

Sürekli havuzdan çekilme tehdidi savuran şikecilere de kapak olsun bu işler tehditle olmaz kıçın başın oynamadan çekileceksin böyle ki adam desinler.

Yetmez ergin ataman derhal millitakimdan istifa etmeli...her ne gerekiyorsayapilmali..zaten ortada bi oyun oynaniyordu bize okupayi vermeyecekleri bellidyi gdip orda bide canimizi tehlikeye atmanin anlamiyok son derece dogru karar..aysali tek elestirdigimnokta isi buraya kadar getirmesi hem basket hem futbolda..daha once harekete gecirip istedigimiz baskanlari atayamiyoruz maalesef

seyircili olması o kadar önemli değil ama şike tapelerinde adı geçen hakemin maça atanması üzerine çok doğru bi karardır.

"arenada olan ne oldu gerizekalılar ipekçi de, bench e torpil mi atıldı ?

ipekçi'de bench imi kırıldı fenerbahçe'nin ?

tribünler sahaya mı indi ?

taraftarlar hakemlere el ense mi çekti ?

obradovic bozuk para yağmuruna mı tutuldu ?

galatasaray yöneticisi elini sikine götürüp küfür mü etti ?

galatasaray sahanın dibine ayakta taraftar mı soktu ?

el de oynadığı tribün yapısını mı değiştirdi?

ne oldu ipekçi' de götlerinden bişi uydurmuşlar, ipekçi'de olanlar fazlaydı diye, ne fazlaydı lan ? şu olanlardan hangisi oldu ? yaptığınız şike kadar zekanız olsun gerizekalı sürüsü, götlerinden bişi uydurmuşlar, uydurup uydurup yazıyorlar, hakeme fiili müdahele bile salonun boşaltılmasına bu maçın cezalı olmasına yeterdi, hakem anons yapmamış, bizde onu diyoruz niye yapamadı ? 50 kere boşaltılması gereken salon niye boşaltılmadı ? ülker arenada olanların 5 de 1 i ioekçi de olsa 50 anons 10 kere boşaltılmıştı salon.

galatasaray'ın kesinlikle çekilmesi gerekir aksi şikecilerin dilediğini yapmasıdır, düşeceksede düşelim."

ekşiden.

Güzel nontvspora cıkan herkes durumun ciddiyetini anlamıs iyi oldu yönetim iyi ayar verdi

Ne olursa olsun bu karar bana göre tam isabetlidir! Tepki koymak önemliydi!

Şimdi maça çıkıp kazanıp en iyi cevabı verelim diyenler, 3 sene önce Süper finalde kazanıp en iyi cevabı verdik. Değişen bir şey oldu mu? Kirli düzen daha da beter kirlendi! Kavgalar, dövüşler her geçen gün daha da arttı! Her geçen gün senin hakkın daha da fazla yendi! FEDERASYONLAR ACABA HANGİ SUDAN SEBEPLE BİZE CEZA VERECEK? ACABA HANGİ TETİKÇİ HAKEMİ ATAYACAK? ACABA BİZİM OYUNCULAR TERÖR YUVASINDAN AZ HASARLA ÇIKACAKMIDIR? diye kalbin ata ata bekler hale geldin! Şikeciler her geçen gün daha da zıvanadan çıkmaya başladı!

Perşembe çıkar kazanırsın, en iyi cevabı sahada verirsin. Ama bu lağım çukuruna dönmüş düzen yine aynen devam edecekti!

Bazen kupa, galibiyet, şampiyonlukların öneminin kalmadığı durumlar vardır ve o durumlardan biri de bugündür!!!

Kupayı alsınlar münasıp yerlerine soksunlar!

Yönetim basketbolculara anlamlı sezonda plaket vermeli.

Geri
Üst Alt